Bizony, bizony, ha a magyarság előbbre való az emberségnél, akkor nagy a baj itt kérem! Ha az emberi méltóságot csak a nemzeti hitvallás keretein belül lehet értelmezni, akkor valami nagyon kificamodott a fideszes fejekben. Ha őszentségének a menekültekre vonatkozó intelmeit ilyen nagy ívben semmibe veszik kormányzó politikusaink, akkor valami nem stimmel a keresztényi alapokon való hatalomgyakorlással.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Probalja ezt valaki megmagyarazni egy jobbikosnak, vagy egy fideSSesnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Probalja ezt valaki megmagyarazni egy jobbikosnak, vagy egy fideSSesnek.
Csizmás Kond
Persze legelőször emberek vagyunk azután meg minden, benne család, nemzet, állampolgár, vallás vagy politikai tag, uniótag, európai...
Na de ki az aki odaadná mindenét, neadjisten még hazát is cserélne egy menekülttel ...ugye nem a cikkíró ?
Lehet nagyokat mondani sőt még azt is fokozni de azzal már nem megy semmire, mert ma mindenki nagyot mond és azt még meg is toldja de nem tesz semmit, ez a mai divat, nem csak a politikában hanem mindenben még az újságírásban is.
Sírunk, hogy nincs pénz krétára sebtapaszra viszont szidjuk a kormányt hogy nem ad otthont egy félországnyi menekültnek...ez a korrekt hozzáállás.
Mindenki embernek születik sőt azok is annak születtek akik megrohamozták kanadát, franciaországot, angliát és onnan visszatoloncolták ide ...haza...persze azok a kormányok mindegyik egy megtestesült jóravalóság, azok maguk a szüzenszült demokráciák...csak az itthoni kormány a gazember...
...és még azokkal példázódni a cikkben elég nagy feledékenységre vall.
silber13
@Yoda69: Az nehéz lesz, mert ugye ők elősuzőrmagyarok, majd azután esetleg ( ! ) emberek.
justhpeter
Ki mondta, hogy ezek keresztények ? Ja, hogy annak nevezték ki magukat ? Ugyan !
baviki69
Az itt makogók zöme már befogadott valakit a "menekültek" közül?
baviki69
@Yoda69: Akkor is makogtatok, amikor a franciák visszaküldték a kolompár bandát?
baviki69
Miért nem ír ez a ballibás portál a migránsok agresszivitásáról, arról hogy elpusztítják a gazdák nehezen megtermelt sok-tonna terményét, arról, hogy nem hajlandók regisztrálni, meg az európai törvények által megszabott eljárásokban közreműködni?
bakegya
@baviki69: kinek "makogsz"szarember,a zöme már tovább ment-pontosan érzik ,tudják ,hogy itt egy rasszista ül a cölöp tetején és olyan gecik mint te akik hagyják az út szélén étlen szomjan.de még levegő nélkül is meghalni a kiskoruakat is.
Majd amikor a drótkerítés okozta sebeiddel hagylak én is az árok szélén elvérezni akkor pofázhatsz "AGRESSZIVITÁSRÓL"
Az új "földesurak"többsége pedig a földjét mind úgy kommunizálta a torgyán papa és vicctor teknős által-azóta is tömi a buxájuk a földtámogatással vadászati joggal a gazdátok EU PLGÁRAINAK ADAKOZÁSÁBÓL-fazekas husosfazekában azóta is forrtyog nem csakkk a lé.
Ha pénz van a köbön kell az EU-JOG-de ha költség is van ÚTÁLTOK FIZETNI-földet ,vizet,levegőt már mindent beállamosítottatok saját zsebre pápai áldással-aztán fényetetéssel saját lábon állva...-IMÁDKOZZ A VICCTORODNAK A KÁRODÉRT,MAJD MEGVÉD,nyalogassa a sebeid a felcsutkai mélyenszántó- böllérrel karonfogva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.