Eddig leginkább csak a GYODA-ról, azaz a gyorstelepítésű drótakadályról láthattunk képeket, miután a kormány első körben ezeket húzatta fel. De mostanra kezd körvonalazódni, milyen lesz az "ideiglenes biztonsági határzár". Úgy tűnik, ezen majd már nem lehet röhögve átbújni.

Ezeket a fotókat készítette az épülő kerítésről az MTI fotósa, Máthé Zoltán:

Ilyen lesz a tényleges határzár

Ilyen lesz a tényleges határzár

Ilyen lesz a tényleges határzár

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
varirmag
Mikor ??? Mikor ???
Budapest már megtelt !!
Dr. Felipe
Na de ez nem is jön ki 22 milliárdból. Ide még kell több mutyipénz ugye keményen dolgozó kisemberek.
Január
@Dr. Felipe: Még a 22 milliárd el sem fogyhatott, hiszen jó, ha 4 milliárdot költöttek rá, itt a neten tételesen bemutatták, hogy mi mennyi.
Dr. Felipe
@Január: Nyilván hogy nem fogyott el mert még csak a gyoda kész de egy ilyen masszív négy méteres kerítés ami a képen van 176 km hosszan nem jön ki 22 milliárdból.
bakegya
GIULLITONE-mészáros -és mészárosné kft-felcsutkai mementó az emberiség kiirtására.
Bercifiu
@Yoda69: Ha nem tetszik, fogadj be egy pár menekültet, s áttérítenek a Koránra, s mehet velük .
Lepényleső
Az elbontása meg kétszer annyiba kerül majd,mint az építése,-nekünk.
papa.49
@Lepényleső: Elbontani a hazugovicsnak kell meg a népi zenekarának, a bontásban már úgyis szereztek gyakorlatot, ja és géppityus őrök felügyelete mellett, az se baj ha némelyiknek ,,ideges a keze,,))))))))))))
vitriol
@Bercifiu: a fidesz-fanok unalomig elcsépelt szlogenje: "fogadj be néhány menekültet"! Ideje lenne a felelősebb gondolkozásnak.
Yoda69
@Bercifiu:
Miert tennem eszleny? Nem itt akarnak letelepedni, egyszeruen csak tovabb szeretnenek utazani.
mate03
@papa.49:! Majd mi ketten két vén trotty,odamegyünk bontást ellenőrizni! Nekünk néha már úgy is reszket a kezünk! A PPS -géppisztolynak,érzékeny az elsütő billentyűje!
Freewolf
@mate03: AK-47, PKMSZ. Igen jól kezelem őket!
papa.49
@mate03: PPS. úgy bizony a fiatalabbja nem tudja mi az pedig elég volt elejteni 30 centiről és már lőtt mint az ördög!!! Sőt ha emlékszel rá egy erőteljes rántással fel is lehetett húzni)))))))))Egyébként vállalom a feladatot, veled, és még sok hozzánk hasonlóval))))))))
Aki Én
@Freewolf: 09:24 Gondolom azért, mert a seregben ez volt az ,,asszony". Ugye nem vetted akkoriban túlságosan komolyan ezt a kifejezést...?
Freewolf
@Aki Én: Picit komolyabb kiképzést kaptam, mint tartalékos tiszt. A harckocsi ágyú esetében sem vagyok elveszve, vagy egyéb tüzérségi eszköznél. Gyakorlatilag a rakétákat kivéve a komplett repertoárra kiképeztek!
silber13
Meccsoda tálentum! Meccsodateheccség!!:-)) Valódi Ungarische Bimbó! ( vagy Rambó,) vagy valami lyesmi!:-))
mate03
@Freewolf:! Ezeket én már nem ismerem.A légierőnél szolgáltam,nekünk csak PPs-volt és TT-oldal fegyver! 1964-ben szereltem le..
papa.49
@mate03: Én elértem a műanyagtusás AKM.ig. 1968-70. között, sőt a leszerelés előtt alig pár hónappal kaptuk a deszant géppityut)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.