Bár már a korábban itt rekedt menekültek nagy része elhagyhatta Magyarországot és azóta elérték Ausztriát, brutálisra sikerült az itt tartózkodásuk utolsó napja. Többen közülük gyalog indultak el a Keletiből Németország felé, mert megunták a várakozást.

A séta a forró napsütésben különösen nehéz volt a családoknak, voltak, akik igencsak lemaradtak a menettől. Emiatt egy kisgyerekes szülőpárt felvett két magyar nő a kocsijába, hogy segítsen nekik, ám ezt kiszúrta egy szlovák rendszámú Porsche-tulaj. A férfi a dugóban kiszállt az autójából és elkezdett ordítozni a nőkkel, hogy ezért megöli őket és bedob egy gránátot az autójukba. Magyarország, 2015. A szemtanú pedig a 24 stábja volt.

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez a bátor szlovák rendszámú strici valószínű adócsaló mocskos tróger
mélymagyar genya aki az állathoz sem hasonlatos !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@human: ...látom nagyon el szeretnéd hinni...:)
figyeld meg az azutáni helyzetet és történéseket amiután megfordultak...mert ha történetesen a gyalogosokkal egyugyanazon tempóban haladtak is, akkor azt is felvették volna amit felveszi őket egy autó... persze meg kellett volna állniu...és várniuk hogy a cirkusz előttük történjen...de ők haladtak ...és mégis a menekültek elébük kerültek valamilyen oknál fogva...és ezt nem tudom megérteni hogy ha ők nem pont erre az eseményre vártak akkor miért csak a legutólsó lemaradt embereket követték ?
...azt is megértem, hogy te hajlandó vagy mindent elhinni mi az érzelmeid izlése szerint történik de nem vagyunk egyformák...én szeretek mindennek a hátamögé is belesni...:)
human
@Csizmás Kond: Korábban már mindent részletesen leírtam kollégádnak. Olvasd el. Azon meg nem tudok segíteni, ha egy teljesen logikus felvételt te logikátlannak látsz. De ugye a rendőrségnek hinni fogsz? Vagy majd azoknak sem?
Csizmás Kond
@human: ...majd elhiszem ha akarom...:)...de nehogy ettől neked valami anyagcsere rendellenességed történjen...:))
human
@Csizmás Kond: De ugye a gravitációban hiszel? :D
Gonoszgólya
@mate03: "De a véleményem,a hozzászólásaid miatt,fenntartom!"
A vélemény szabad.
Az enyém is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.