Menekülteket, köztük gyerekeket is megrugdosott az a magyar operatőr, akiről videófelvételek alapján nem sokkal korábban mi is beszámoltunk.

A nőről azóta kiderült, az N1TV munkatársáról, László Petráról van szó, akit azóta már el is bocsátott a Jobbik-közeli szélsőséges csatorna.

Az N1TV Facebook-oldalán erről az alábbi rövid közlemény jelent meg:

Az N1TV munkatársa a mai napon elfogadhatatlanul viselkedett a röszkei gyűjtőpontnál. Az operatőr munkaviszonyát, rendkívüli felmondással a mai napon megszüntettük. Az ügyet részünkről lezártnak tekintjük.
Kisberk Szabolcs
főszerkesztő

A bocsánatkérés nélkül záruló sorok után már többen beazonosították, hogy az embertelen operatőr László Petra volt.

232 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
@Horizont: egyébként nem az a rendes ember, aki minden piti balhéért, vagy szabálysértésért, sittre börtönbe vágná az elkövetőt.
Aki pedig nem tudná a tiltott határátlépés, csak szabálysértésnek számít, Mo-on,
Horizont
@radios45: nem "fiatal" családanya, mert 40 éves! Ne menjen ilyen helyre dolgozni ha nem bírja a feszkót. Menjen egy arborétumba filmezni! ott rugdoshatja a madárkákat! Ha tudja!
Szerinted mindegy, hogy mi volt, szerintem és a világ nagy része szerint meg nem!ja és igen is porig kell alázni egy ilyen nőt. És nem csak őt kéne hanem a hozzá hasonlókat, akkor tán helyrebillenne egy kicsit minden. Csak talán.
A rendes ember én vagyok...én ugyanis nem rugdosok gyerekeket és gyerekét cipelő édesapát.
Van gyereked? Mit éreznél ha látnád, hogy megrúgják a TE gyerekedet? És ha menekülnél valami vagy valaki elől és bajban vagy a gyereked meg a kezedben és szándékosan elbuktat valaki és ráesnél a gyerekedre milyen érzés lenne? Na látod...gondolkozz egy kicsit. Beleérző képesség egy picinyke és mindjárt másképp látod. Persze ha látod.
Nem a nővel kell együtt érzőnek lenned...pfffffhű!
radios45
@Horizont: hu de jól megmondtad ecsém, te biztosan rendes ember lehetsz...
radios45
@Horizont: gondolhattam volna, de nekem nincs időm és kedvem ide kommentelgetni egész nap, mint másoknak, én ugyanis ma is dolgoztam, és holnap is melózok idehaza.
Horizont
@radios45: Én is dolgozom mindennap. Na és???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.