Egy kamerázó nő (nő a faszt) rúgott fel egy gyerekével szaladó férfit Röszkénél. Ezzel valószínűleg ő az eddigi legtahóbb szereplője az utóbbi napok eseményeinek.

A felvételt a német RTL tette közzé a Twitteren. Ezen az látszik, ahogy ma ismét kitörnek migránsok a Röszke melletti gyűjtőtáborból, a rendőrök pedig hiába próbálják megállítani őket.

Ekkor aktivizálta magát egy farmer ruhás, maszkos női operatőr, aki a mellette elfutni próbáló kisgyerekes férfit egyszerűen kigáncsolta.

Egy kamerás nő eddig a menekültválság legnagyobb férge

Közben előkerült egy másik videó is, az Index felvételén a nő már egy másik jelenetben látszik, amikor két emberbe, köztük egy gyerekbe is belerúg a menekülők közül (az alábbi videón ez 0:30-tól látható).

A felvételek bemutatása után nem sokkal többen azt írták, a rugosó nő a szélsőséges N1TV munkatársa. Kisberk Szabolcs, az N1TV főszerkesztője az esettel kapcsolatban közleményt adott ki, amely szerint kollégájukat már el is bocsátották. Azt írta, "az operatőr munkaviszonyát, rendkívüli felmondással a mai napon megszüntettük. Az ügyet részünkről lezártnak tekintjük."

166 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@csetere: Minden tiszteletem és elismerésem a röszkei határon lévő rendőröké. Oroszország nem csak pénzeli a szíriai kormányerőket, de katonákkal is jelen van ott, és harcolnak a felkelők ellen. Itt a propin is olvasni erről.
radios45
@csetere: azért néhány év börtönt mégsem érdemelne ez a fiatal nő, mint ahogy egyik hírportálon olvastam, erre nagy esélye van, a mostani törvények szerint is.
Mégiscsak egy családanyáról van szó, akinek nevelnie kell a gyerekét/gyerekeket/, nem a sitten a helye, ahol megtörik az élete, lelkileg sérül, esetleg tönkremegy.
Ráadásul nem okozott sérülést,bajt senkinek.
Nem kellene ennyire elítélnie a gyűlöletkampányra felültetett, közmédián nevelkedett közvéleménynek..
Megint átestünk a ló túl oldalára.
nyanya001
@radios45: Éppen azért, mert van két gyermeke, felháborító
az amit tett ! Az ember attól különbözik az állattól, hogy nem ösztönből,
hanem észből gondolkodva cselekszik !
Ez mintha nem vonatkozna erre a nőre !
Az meg, hogy nem okozott sérülést, nem rajta múlt, az apa szint teljes súlyával
zuhant rá a kislányra !
Szóval fehér ember így nem viselkedik ! Még akkor sem ha szőke !
radios45
@nemkati: nekünk nincs igazi kulturánk, ami még van megmaradt a múltból, hagyományoknak hívják, de azt meg csak kevesen ismerik, a fiatalok pedig szinte nem is.
De van nekik 8nyelven beszélő okostelojuk, meg agybadugós mp3-mp4, lejátszójuk, amit még a wc re is visznek magukkal.
szégyen és káosz ez a nyomorult ország..
radios45
@nyanya001: Én nem láttam a videot teljes egészében,/kire zuhant/ de elhiszem ha te mondja mamikám, hát akkor tényleg szégyen ez amit tett bizony, egyetértek,
Tekla
@hetöndöe: Nem tudom honnan gondolod a kocsmázást? A mi településünkön még bolt sincs , nem hogy kocsma. :) A mi családunk nem volt piás , így csak azt tudom elképzelni, hogy a saját tapasztalataidból merítettél. Hogy jut erről embernek eszébe a pia?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.