Péntek reggel gyakorlatilag leállt a forgalom a magyar-osztrák határon fekvő Nickelsdorfot és Bécset összekötő A4-es autópályán, mert menekültek nagyobb csoportja indult útnak a sztrádán. Körmendről is menekültek egy csoportja indult el a határ felé, a Keletiben 1000-1500 bevándorló várja, hogy a határ felé utazhasson, bár az osztrákok még mindig nem fogadnak és indítanak vonatokat Budapestről. Röszkén a sár a legnagyobb ellenség, lassan egy napja esik az eső, ott 100-200 menekült lehet. Kövesse a menekülthelyzettel kapcsolatos híreinket percről percre a hvg.hu-val!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
A szemét osztrákok! Hát miért nem biztosítanak nekik utazási lehetőséget, de ha ez nem megy, hát állítsanak melléjük egy-egy rendőrt esernyővel! Észt osztani ugye könnyű!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.