A Fidesz szerint a "Schiffer Andrástól, Tóbiás Józsefen keresztül Gyurcsány Ferencig terjedő" baloldali ellenzék miatt áll a bevándorlók tömegével szemben védtelenül a határ.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Tóbiás József, az MSZP elnöke sajtótájékoztatón azt mondta, a józanság politikája azt követeli, hogy legyen közös európai határvédelem, közös európai menekültügyi szabályozás, és a menekülteket igazságosan osszák el a tagállamok között.

A Fidesz közleményében felháborítónak nevezte, hogy az a Tóbiás József beszél a határok védelméről, aki nem szavazta meg, hogy a honvédséget is a határra lehessen vezényelni a határvédelem érdekében.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Akkor nem azért mert teszetosza f.kalapok vagytok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Tttam, tuttam,hogy ez a nemlétező baloldal mire nem képes Éjjel szakadó esőben kimennek kerítést bontani Gyurcsány vezetésével!!!Na és ez a Schiffer!!!még ez is képes rá na meg Tóbiás! Hát ez aztán már nem semmi!!!Amit a cöf meg a birkamenet felépít azt lebontják!!! Urrram atttyám!!!
eugen4402
Hááá télleg ám, ezen a Schifferen én is meglepődtem. A gyurcsánbajnaitól nem is vártam mást, dehát a Schifferen meg a Tóbiáson is elhatalmasodott a baloldaliság (gyermekbetegség?) A végén még az osztrák kancellár is balos lesz, vagy mifene...
papa.49
@eugen4402: Az elmebetegtől kérdezi az orvosa mi a panasza, az mondja minden éjjel harcolok álmomban, kérdi az orvos ki ellen harcol, hát az egész világ ellen, sajna nálunk is előállt ez az állapot, már lassan a világ is kevés lesz ,jön az Univerzum)))))))))
papa.49
@eugen4402: De te is tudod hogyan vesszük elejét az ilyen fertőzés elterjedésének, tövestől kiírtjuk, a ,,fertőző gócot,, lehetne alkalmazni))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.