A Fidesz szerint a "Schiffer Andrástól, Tóbiás Józsefen keresztül Gyurcsány Ferencig terjedő" baloldali ellenzék miatt áll a bevándorlók tömegével szemben védtelenül a határ.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Tóbiás József, az MSZP elnöke sajtótájékoztatón azt mondta, a józanság politikája azt követeli, hogy legyen közös európai határvédelem, közös európai menekültügyi szabályozás, és a menekülteket igazságosan osszák el a tagállamok között.

A Fidesz közleményében felháborítónak nevezte, hogy az a Tóbiás József beszél a határok védelméről, aki nem szavazta meg, hogy a honvédséget is a határra lehessen vezényelni a határvédelem érdekében.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Akkor nem azért mert teszetosza f.kalapok vagytok !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Köszönjük ! Unjuk ! Még valami, ami nem a hatalomért való fosást igazolja ?
nyanya001
Akkor nem azért mert teszetosza f.kalapok vagytok !
pbalage
a rohadék gyurcsány kiszaggatta a múltkor a kerítést.
a fidesz nálam tökre ekvivalens a szánalmas szóval.
Eriksson
Míg itt megy a polémia arról, hogy mi a helyes menekültügyben és mi nem, én ezt a cikket olvastam. Kicsit ijesztőek a tények.
www.harcunk.info/index.php/elemzesek/117-integracio-helyett-iszlamizacio
Toby
Most látom/hallom a tv-2-n, hogy megtiltották a felvételek készítését a migránstáborokban, miután az osztrák politikus felesége rögzítette, amint a rendőrök dobálják a menekültek közé a szendvicseket, mint állatkertben delfineknek a halat !

Mert amit nem látunk, az nem is létezik ! Gondlja a chupacabra rezsim !
silber13
Kár ilyen eszement dolgokkal előjönni, mert hiába erölkődtök egy jobb helyért, Grazban már nincs hely, és alacsonyabb rangú fityiszeseket Döbling sem fogad. Tán valamelyik orosz hospitálban a tajgán még akad az arra érdemeseknek néhány hely!
pbalage
@Eriksson: a műveleti sorrendből véletlenül kifelejtődött, hogy közben azt a füstösképű felcsút főbunkót (alliteráció) is ki kéne nyírni, amelyik jelenleg éppen a lopásokat irányítja.
Toby
@Eriksson: Miért nem az "SS Bajtársak Honlapját" teszed ide igazolásként ?
Eriksson
@pbalage: Mintha Magyarországot nem említették volna, a cikk kizárólag Nyugat-Európáról és az iszlamizációról szól. Itt a néhány évvel ezelőtti alaphelyzet van leírva, a mostani invázió még nem következett be.
Macskaszem
@Eriksson: A törökök 150 évig voltak itt, mégsem lettünk törökök, Bár akad néhány basáskodó példány, de az se török.
Eriksson
@Toby: Keress magadnak másikat honlapot ha ez nem tetszik. Ott sem fognak mást írni, legfeljebb a számok mások.
Eriksson
@Macskaszem: De Nyugat-Európa annál inkább. Mi csak azért nem, mert a szocializmus miatt le voltak zárva a határok.
bretagne
Kínjukban már nem tudnak mit mondani. A nyúlra nem foghatják.
Toby
@Eriksson: A nyilas szagú, mély-magyaros, kacagányos, dunyhás-testvéres webszemetek bizony nem létkérdések nálam !
Eriksson
A mostani helyzet megértéséhez Nógrádi György ad magyarázatot.
www.youtube.com/watch?v=BXDBHKBeUFw
Eriksson
@Toby: Én is így gondolom, azért szoktam mindenfélét elolvasni, hogy ne csak egyoldalúan tájékozódjak.
Toby
@Eriksson: Ja, csak én képes vagyok megkülönbztetni az egyértelmű szemetet, a hasznos olvasmányoktól, a "Ción bölcseinek jegyzőkönyve" színvonal, valamint az adolf eichmann színvonal nem tud szórakoztatni ! Sem a barkád.hu, sem a "korlátlanul magyar(?) kurucinfó - amerikai szerverről !
Eriksson
@Toby: Azért vagy ilyen szűk látókörű, mert nem a világ történései érdekelnek, csak a mesekönyvek.
zöldszem
Ez bizony nem semmi. a Fidesz belehalna Gyurcsány hiányába...Nem lenne közellenség, akire minden rá lehet fogni azt is amiben hibázott, és azt is amiben a Fidesz.Gyurcsányt a Fidesz tartja életben...Kilenc éve nincs hatalma, de mumusnak praktikus.

"Nem az a baj, hogy túlságosan sok a bolond, hanem az, hogy a villámcsapás nem oda sújt, ahova kéne."
/Mark Twain/
papa.49
@zöldszem: Ezt írtam a múltkor a fütyisz is de főként a hazugovics belehalna a Gyurcsány hiányába))))))))))Az idézet pont ül)))))))))
Toby
@Eriksson: te aztán kibővült viágszemléletű vagy a nyilas ősbarmságoktól, meg az "ősi magyar rögtől"
meg a zsidók által felvásárolt Magyarország rémképétől, meg a röhejes "anti magyar" és "magyarellenes" konteoktól !
Valahogy ezek révén sikeürlt elveszteni az ország majd 2/3 részét és ennek megfelelő lakosságszámát !
Eriksson
@Toby: Szíveskedjél ide bemásolni, ahol ilyesmikről írtam. Ha nem tudsz, akkor ismerd el, hogy hazudsz. Mert az nem úgy megy ám, hogy valakire valamit ráfogsz s az már úgy is van.
Toby
@Eriksson: Hol találod abban a 6 sorban, hogy erről írtál ? Nem írtál erről - ez a világlátásod és egyben értékítéleted - koma ! Ezt bizonyítja az idetett linked ! Szélsőséges budipapírral hozakodsz elő, amikor a történelem már nem először beszopata ezeket az idióta, rémképeket tényként tálaló és üresben hőzöngő, szarházi hívők szarházi elődeit !
Eriksson
@Toby: Innentől kezdve hiteledet vesztetted. A kommentjeid is pont annyit érnek, mint amit ide írtál magyarázatul. Hazugságra, téves eszmékre támaszkodva egy nagy semmit.
libellle
@Eriksson: A multkor valamit megnéztem valamilyen müsorban amikor papi megmagyarázott ott okosan mindent. Minimális logikával és ervekkel meglehet magyarázni, hogy bár egy értelmesen beszélö ur teljes hülyeségeket beszél. Ellenben nem lényeges a szellemileg szegény magyar média mindenhová meghivja, azert, hogy elmondja értelemesen érthetöen, hogy ö mármint az úr egy idiota.
libellle
A Nogradi urra gondolok a fenti bejegyzésemben
lajospapa
Ne baloldalozzz b.. meg! Baloldal már nincs! Kétharmad van mellyel mindent meg tudtál csinálni: Azt ami neked jó volt a saját érdekedben. Alaptörvényt, trafikmutyit, közbeszerzést alkotmánybíróságot, választási törvénymódosítást trafikmutyit, földmutyit... Most volna egy kis munka, hát küzdjetek meg a migrációval! Ne tessék a szart másra kenni. És ne feledje senki, hogy amikor a migránssal szemben intézkedik, vagy intézkedtet, felrugja, hogy ma már semmibe sem tart, hogy egyszerre hasonló helyzetben találhatja magát
Toby
@Eriksson: Amennyiben nálad vesztettem a hitelem, akkor semmi probléma !
Eriksson
@Toby: Mások sem tartanak okosabbnak mint én.
Toby
@Eriksson: Hol a felmérés ? Amennyiben a mások a nyilas cimbiket jelöli, nem jelent semmit.
libellle
@Eriksson: Èn ugy itelem meg az elmondottak után. Ugyanis a második mondatánál már értettem, hogy logikával nem rendelkezik. Csak mosolyogtam már az egészen. Ezért ugy gondoltam, hogy a továbbiakban nem kell nekem hülyeségeket hallgatni.
Szeparepa-
Igen tudjuk, a baloldal, pontosabban a liberálbolsevik szabotőrök, még pontosabban Gyurcsány miatt lett beégés a határzár, és amúgy azt is tudjuk, hogy Gyurcsány miatt jönnek menekültek és migránsok is... semmi újdonság mimagyarok ezt jól tudjuk és tudtuk eddig is... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
dr. prédikátor
Tttam, tuttam,hogy ez a nemlétező baloldal mire nem képes Éjjel szakadó esőben kimennek kerítést bontani Gyurcsány vezetésével!!!Na és ez a Schiffer!!!még ez is képes rá na meg Tóbiás! Hát ez aztán már nem semmi!!!Amit a cöf meg a birkamenet felépít azt lebontják!!! Urrram atttyám!!!
eugen4402
Hááá télleg ám, ezen a Schifferen én is meglepődtem. A gyurcsánbajnaitól nem is vártam mást, dehát a Schifferen meg a Tóbiáson is elhatalmasodott a baloldaliság (gyermekbetegség?) A végén még az osztrák kancellár is balos lesz, vagy mifene...
papa.49
@eugen4402: Az elmebetegtől kérdezi az orvosa mi a panasza, az mondja minden éjjel harcolok álmomban, kérdi az orvos ki ellen harcol, hát az egész világ ellen, sajna nálunk is előállt ez az állapot, már lassan a világ is kevés lesz ,jön az Univerzum)))))))))
papa.49
@eugen4402: De te is tudod hogyan vesszük elejét az ilyen fertőzés elterjedésének, tövestől kiírtjuk, a ,,fertőző gócot,, lehetne alkalmazni))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.