Na kérem, nagy tisztelettel. Kezdenek szakadozni a nem is annyira hajókötélből font idegrostok attól a csőstől ömlő baromságáradattól, ami a menekültkérdéssel kapcsolatban ömlik a kormányzat és a neki felülő, vagy általa megfizetett hülyepistikék torkából.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
3x töröltem a hozzászólásom!
Képzeld el!
Képzeld el,hogy 1 migráns 2 munkahelyet generál,és még kettőt abban az országban melyet otthagyott.
Képzeld el,hogy 2,azaz kettő közintézménnyel ennek az országnak gazdasági jövőjét olimpiástól PaksII-től pikk pakkra lehetett volna hozni.Még csak nem is sértegettünk volna semmilyen határozatot sem.
Képzeld el,mindehelyett egy hisztérikus káoszt teremtettünk!
Pozícióféltésből?
Lehet.
De nem fogadható el válaszként!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@justhpeter: Nem a menekűltkérdés az üzleti vállalkozás!Egy hazáját elhagyó magyar is generálja ugynezt,csak a fej vak és süket!
Ez egy megoldás a következő lépéshez mely megteremti a háború elől menekülőknek a ne nullára történő hazatérést,az itthonról eltávozottaknak pedig valami újszemléletű újszerűt,de ezt majd máskor!
Toby
@kamazuka: Érdekes, hogy az osztrákok gyorsan rájöttek a migráns munkahelyi hasznára tetűisztánban

Csak Tetűisztánban vannak ótvaros debllek !
Toby
@kamazuka: Hogyan lehet az, hogy egy kárpát-medencei "Éles Elméjűnek" meg sem fordul abban a sima agyában az, amire az osztrákok rögtön ráéreztek ?
kamazuka
@Toby: Nekünk magyaroknak .nem szeretem ezt a szót bírkáknak,tényleg utálom ha ezt olvasom,szóval nekünk mindent be lehet adni,de majd ha az itteni cégek elpakolnak és mégolcsóbban foglalkoztatva otthon gyártják amit itt,na akkor lesz érdekes a papírforma.
Első lépésben valami más kell,valami újszemléletű valami újszerű,melytől azonnal megbecsűlt emberekké léphetnének elő,s nem mezitlábas menekűltként.
Ha lenne szemernyi ötlete a törvényhozásnak,ezt az újszerűt már a röszkei belépéskor alkalmazná,s mivel ez már shengenen belűl van így életképes megoldás.ez annyit hozna a hazai konyhára amit elképzelni nem tud ma a jegybank elnök.

De szerintem hagyjuk őket,hiszen tudják ők mit kell és hogyan nem igaz?
JAJMÁR
Most hallottam, hogy kevesebb menekült jön majd erre a jövőben, mert annyira félnek attól, hogy ide visszatoloncolják őket, inkább a horvátok felé kerülnek. Ezért nem akarják a regisztrációt se, és ők is hoztak egy "határozatot", Magyarországot "nem biztonságos" országnak nyilvánították.
(Szerintem se az, de még szó szerint h@lye is :( )

Ezt az ábrát egy hozzászólásból emeltem el, mindenki elhelyezheti saját magát rajta, és lehet gondolkodni, miért tartunk ott, ahol tartunk.

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2518/5517/original.jpg?w=600&h

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok