Kevés szó esik arról mostanában, hogy valójában kik is azok a menekültek, akik hátizsákjukkal a hátukon bebocsátásra várnak az Európai Unió határán. Az International Rescue Committee ezt próbálta kideríteni – munkatársai több tucat menekültet kerestek fel, hogy megtudják: honnan jöttek, és mit hoztak magukkal.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Félreértetted a kuturát jajgató. Kuturálatlanságot hoznak, betegséget, agressziót, békétlenséget, lustaságot, de igen. Ha más kutúrát akarok akkor elmegyek hozzájuk látogatóba, főleg ha meghívnak. Nem pedig rájuk töröm az ajtót. De te ott is maradhatsz látogatóban, bizonyára szívesen fogadnának még útlevél sem kell hozzájuk (?) és sokat tanulhatsz a kutúrálatlanságukból amíg ki nem túrnak. Vagy nyírnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Bercifiu: 17:53 Milyen törvényt? Amelyiket sebtiben most hoztak, és még az se érti, akinek végre kellene hajtani?
(Most arra nem akarok kitérni, hogy a magyar ember mennyire tartja be a törvényeket)

De megoldotta már a kormány ezt a menekült problémát, természetesen, másokra lökte. Mo. megmenekült a "fociedzőtől, a szír orvosoktól, az autószerelőktől... stb." minden rendben, nem kell izgulni, az iszlám se fenyegeti itt az "újkeresztényeket" .(Brrrr...)
Minden törvényesnek tűnik, de emberséges? Mo. embertelenül és kegyetlenül bánt háborúból menekült emberekkel, mi több szégyenletes és keresztényietlen, és önző, gyűlölködő és nagyon buta és megvezethető a magyar, de persze ezt se érti, csak megsértődik.
Soha, senki le nem mossa már rólunk, talán egy kicsit a civilek javítják ezt a megítélést. Nagy árat fizetünk majd ezért is.
NOS, NEKEM EZ NEM KULTÚRA!
Január
Nem olyan rejtélyes a dolog, hogy mit hozhatnak magukkal. Aki menekült az menekült, tehát nem sokat. Aki migráns az pedig hasonlitani akar a menekültre. Az sem sokat. Láttam egy yorkshire terriert egy táskában valaki nyakában...
Aztán, hogy mit kaphat Európa csak meg kell látni, hogy mi van Franciaországban.
Laila
@Január: Valóban nem sokat hoznak.
De az úton nincs is szükségük nagyon többre, ami pedig később kell majd (élelem, ruházat, házak, lakások, kertek, munkahelyek, iskolák a gyerekeknek, segélyek, állampolgárság, jogok stb) arról majd Európa, Európa kormányai, vezetői, önkéntesei, adófizetői úgyis gondoskodnak.
1magyar
Majd pár év múlva meglátjuk - vagy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.