Több új műsorral – köztük orosz nyelvű híradóval – bővül az M1 aktuális csatorna kínálata szeptemberben – közölte az MTI-vel csütörtökön Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. igazgatója.

Két új műsorral húszra emelkedik a hetente jelentkező magazinok száma; a hónap elején indult az Életkor című – az idősek problémáit, mindennapjait, lehetőségeit feldolgozó – magazin és a tematikáját nevében hordozó Család.

A közlemény szerint jövő hétfőtől, szeptember 21-étől jelentkezik az angol után orosz nyelvű híradóval is az M1; a Novosztyi iz Vengrii című orosz nyelvű hírösszefoglaló mindennap éjfél után kerül adásba.

Az új híradó műsorvezetője Kiseleva Maria és Mironova Aljona lesz, a két idegen nyelvű híradót pedig a közeljövőben továbbiak követik majd.

Szeptember 28-án, a 19 órai híradót követően debütál a vasárnaptól szombatig jelentkező, Szemtől szembe című, 20 perces vitaműsor az aktuális csatornán, ennek házigazdája Szabó Anett, az M1 Ma délelőtt című műsorának népszerű műsorvezetője lesz.

Vasárnaponként a hét történéseit elemzik állandó szakértők, míg hétköznaponként a nap témájáról vitáznak majd politológusok, szakértők, szakpolitikusok, értelmiségiek.

Az igazgató jelezte azt is: a Duna Médiaszolgáltató Zrt. az MTVA-t bízta meg az új műsorok elkészítésével.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Még egy-két év, és november 7. újra munkaszüneti nap lesz? :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
@wagabund: Ami itt éjfél után van, az az orosz nyelvű területeken még inkább éjfél után van, minimum egy órával. De aki pl. Moszkvában szándékozik nézni, annak csak hajnali 3 után kezdődik, ha átállunk téli időszámításra. Szóval biztos hatalmas közönsége lesz, kb. akkora, mintha szünetjelet adnának. :)
kakaósbögre
épp itt az ideje egy kis gyakorlásnak.elvégre arra leszünk hadifoglyok...
nyanya001
Orosz kiberfegyver támadta Magyarországot.

Az F-Secure biztonsági cég szakemberei összegezték, mit lehet tudni a Duke nevű kiberfegyver-családról. Szerintük egyértelmű: az egyik legkifinomultabb hekkercsoport mögött az orosz állam áll. Modern fegyvereik vannak, amiket folyamatosan fejlesztenek, és nagyon nem zavarja őket a lebukás. 2013-ban a magyar külügyminisztériumot is támadták. Leleplezésük nagyban köszönhető a magyar Crysys Lab kiberbiztonsági kutatócsoportnak is.

Igazából az orosz katonai hátteret már évek óta sejteni lehetett, de a biztonsági szakértők általában vonakodnak attól, hogy egy adott országhoz kössenek kiberfegyvereket. Inkább csak annyit szoktak mondani, hogy ezt a programot megfelelő erőforrások nélkül nem lehetett összerakni, egyértelműen valamilyen állami támogatás van mögötte.

Legalább megköszönitek nekik orosz nyelven !
index.hu/tech/2015/09/17/orosz_kiberfegyver_tamadta_magyarorszagot/
human
Fasza. Oroszokat mikor hívja be Orbán úgy 30 évre (vagy tudja fene meddig akar hatalmon maradni)?
Rózsika Hatházi
Erről egy vicc jut eszembe. Szovjetúnióban, egy tévécsatorna van, amin Brezsnyev et beszél. Bevezetik a második csatornát is, ahol szintén Brezsnyev et dumál. Bevezetnek egy harmadik csatornát is. Az ember elkezd kattintgatni. Egyes csatorna: Brezsnyev, kettes csatorna Brezsnyev. Kattintás a hármasra. Hármas csatornán Brezsnyev elvtárs az ujjával fenyeget: na, mi van? Nem tetszik az egyes, nem tetszik a kettes csatorna sem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.