Lázár János régebben is beszólogatott a Főnöknek, de most új szintre emelte a keménykedést: ultimátumot intézett Orbánhoz. Hétfőn eldől, a kormányfő el akarja-e kaszálni a hadnagyát. Október 1-től Rogán Antal a Miniszterelnökségen fogja segíteni Orbán Viktor kormányfő munkáját, ezt ő maga jelentette be szerdán Velencén. Nem új keletű dolog, hogy ez Lázár Jánosnak, a Miniszterelnökség fejének nem tetszik, de az az Index cikke szerint megdöbbentő fordulat, hogy ultimátumot adott Orbánnak.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A kezdetektől fogva látszott, hogy Dzsoni előbb-utóbb úgy támadja majd hátba a főnökét, mint valami jugoszláv partizán. Persze jelent némi perverz örömöt azt látni, amikor egymás torkát nyiszálják éppen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Orbánról ebben a témában Henry Ford II jut eszembe.
Megadta a korlátlan hatalmat, de mindig saját szoros ellenőrzése alatt tartotta vezérigazgatóit, majd ha azokat a média elkényeztette, veszélyeztették saját hatalmát, akkor valakivel elintézte bukását. Mindent a háttérből irányított. Ford esetében az üvegpalotából.
Toby
Lézerben feltámadt a veszélyérzet, sunyi rogánt spiclinek ültették át, hogy szemel kísérje lézer ténykedését ! A csupakabra félti a hatalmat !
papa.49
@F_Viktor: A Ford, meg a hazugovics között csak az a különbség még Ford alkotott valamit, a hazugovics a valamit is tönkretette)))))))))Hiszen ha valahol jó messze mindentől elzárva lenne egy üvegpalotában, ehh, nem álmodozom tovább)))))))))
bencemacska
Emlékszik még valaki, hogy arrogáns meghekkelte az MSZP szerverét? Ezt a tudását szerintem nem felejtette el az elmúlt évek alatt, max. továbbfejlesztette!

Na, nekem ez jutott eszembe! Valamit megtudott ez a kis halszemű a Lázár titkokról. Most közelebb kell hozzá kerülni, mert úgy több lehetőség van a kézben tartására.
Oszd meg és uralkodj!!!
Dr. Felipe
"Ki lesz Rogán?"

Egy vidéki (nem kislány) suttyó parasztgyerek aki a városba került.
Desischado
Nem fog lézer lemondani, vagy pedig konkrét terve van, esetleg szövetség a jobbikkal, - de az biztos, hogy a főhatalomra tör, ezt már régóta tervezi. Egyébként meg tudnak ezek mindent egymásról, és ezért összetartanak, bár megyen közben a bolhacirkusz. De olyasmit egyik sem tesz, ami veszélyeztetné a hatalmukat, és ezzel a húsosfazék mellől az elkerülést! G..i ez mindegyik! Sp..ma szökevények!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.