Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint drasztikusan nőtt a terrorveszély Európában, miután kiderült, hogy az Iszlám Állam által küldött terroristák is vannak a menekültek között.

A szakértő vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában hangsúlyozta: Európa olyan új helyzet előtt áll, amelyre sem a politika, sem pedig a lakosság nincs felkészülve.

Hozzátette, hogy a titkosszolgálatok már jobban felkészültek, ami annak is köszönhető, hogy szorosabb együttműködést kezdtek egymással kialakítani.

Nógrádi György szerint az illegális bevándorlással kapcsolatban "kemény európai politikára van szükség", különben még a mostaninál is sokkal nagyobb tömeg "árasztja el" a kontinenst.

Hozzátette: azt is figyelembe kell venni, az utóbbi években érkezett migránsok "döntő része nem tudott és nem is akar integrálódni".

"Európa számára a kérdés az, képes-e a schengeni határok védelmére, vagy ha nem, akkor fel tudja-e vállalni ennek összes ódiumát" – mondta Nógrádi György.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Remete
Vannak szakértők akik mindig az aktuális hatalom igényei szerint "szakértenek"! Ilyen Nógrádi is. Nem véletlen, hogy kétnaponta "szakért" a közszolgálatinak hazudott párttévében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
"Terroristát fogtunk"- mondta g vicctor kommunista spicli elvtárs. Igaz hogy csak békíteni próbált az ürge a hangosbeszélőn de részletekkel nem szokott pöcsölni a rendszer. Terroristát fogtunk és kész, most ezt a terrorista vonalat kell erőltetni és beültetni a fideSSes agyakba. A közmunkás és földmérő agyakba is had ijedjenek meg egymástól mert a legnagyobb félelem idején kell ez erős vezérkép aki megvédi őket és az országot. Na ezt a szerepet szánja magának g vicctor mert színház az egész világ.
F_Viktor
@Dr. Felipe: Én ma tényleg fogtam egy terroristát (ismérve, hogy nyitott mutatóujjával hadonászik, esetleg mutogat).
A terrorista nem más, mint:
www.bbc.com/sport/0/formula1/32107767
Desischado
Erre megy ki a játék. Jól mondod, Felipe, orbán erre játszik, mióta mondom már. Neki kapóra jön a menekültek ügye, mert addig is tud a zavarosban halászni/lopni, a kutya sem törődik vele, mert mindenki a menekültekkel van elfoglalva. A félelem nagyon hatásos manipuláló, és majd a nagy országvédő hősnek fog mutatkozni, a többség meg simán megeszi. És a hatalma máris biztosítva van továbbra is!
mekkelek
@Desischado: Csak meg kell nézni hogy mennyit mutyiztak a szépen csendben amíg az emberek a menekülteken hörögtek...
Például:
tenytar.blog.hu/2015/09/03/negy_ugy_amelyrol_lemaradtal_amig_te_nyaraltal_ok_loptak
Desischado
@mekkelek: Elolvastam, tudtam róla, de vérforraló volt így egyben olvasni. Hogy rohadnának meg elevenen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.