Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint drasztikusan nőtt a terrorveszély Európában, miután kiderült, hogy az Iszlám Állam által küldött terroristák is vannak a menekültek között.

A szakértő vasárnap az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában hangsúlyozta: Európa olyan új helyzet előtt áll, amelyre sem a politika, sem pedig a lakosság nincs felkészülve.

Hozzátette, hogy a titkosszolgálatok már jobban felkészültek, ami annak is köszönhető, hogy szorosabb együttműködést kezdtek egymással kialakítani.

Nógrádi György szerint az illegális bevándorlással kapcsolatban "kemény európai politikára van szükség", különben még a mostaninál is sokkal nagyobb tömeg "árasztja el" a kontinenst.

Hozzátette: azt is figyelembe kell venni, az utóbbi években érkezett migránsok "döntő része nem tudott és nem is akar integrálódni".

"Európa számára a kérdés az, képes-e a schengeni határok védelmére, vagy ha nem, akkor fel tudja-e vállalni ennek összes ódiumát" – mondta Nógrádi György.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Remete
Vannak szakértők akik mindig az aktuális hatalom igényei szerint "szakértenek"! Ilyen Nógrádi is. Nem véletlen, hogy kétnaponta "szakért" a közszolgálatinak hazudott párttévében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
JAJMÁR
Jobb lenne, ha ez az ember nem szólalna meg többet.
Remete
Vannak szakértők akik mindig az aktuális hatalom igényei szerint "szakértenek"! Ilyen Nógrádi is. Nem véletlen, hogy kétnaponta "szakért" a közszolgálatinak hazudott párttévében.
TASzSz
@Remete: Ő minden hatalomnak szakért!!!
Macskaszem
Lehet, hogy minden hatalomnak szakért, de általában bejönnek a jóslatai, és szerintem is meg kéne állítani a menekültrohamot, mert a többségében tanulatlan embertömeggel nem fog tudni mit kezdeni Európa.
JAJMÁR
@Macskaszem: Egyértelmű dolgokat könnyű eredményesen "szakérteni"!
Mindenki szerint meg kellene oldani a menekültválságot, de e mögé az egyértelmű tény mögé, rendszeresen berakja a félelemkeltés szilánkjait. Egy biztonságpolitikai szakértőtől én nem folyamatos riogatást várok. Arra képes egy "tanulatlan" orbánhívő is, .
kopeba
@Macskaszem: Igazad van , de az únió egy baromság a közös európa merő agyrém , tehetetlen politikusoktól nincs mit várni.
coyote3
Édes, komcsi besúgónk ...:)))))))))))))
mekkelek
@kopeba: Ki kell lépni a francba ha akkora agyrém, aztán munkát adni a visszatérô kb félmillió embernek. Sokkal jobb lesz az biztos, hiszen az EU gazdaságának a motorja vagyunk és csak visszahúznak minket. Ha szabadon pöröghetnénk és nem kellene az EU-t vonszolnunk...
Dr. Felipe
"Terroristát fogtunk"- mondta g vicctor kommunista spicli elvtárs. Igaz hogy csak békíteni próbált az ürge a hangosbeszélőn de részletekkel nem szokott pöcsölni a rendszer. Terroristát fogtunk és kész, most ezt a terrorista vonalat kell erőltetni és beültetni a fideSSes agyakba. A közmunkás és földmérő agyakba is had ijedjenek meg egymástól mert a legnagyobb félelem idején kell ez erős vezérkép aki megvédi őket és az országot. Na ezt a szerepet szánja magának g vicctor mert színház az egész világ.
F_Viktor
@Dr. Felipe: Én ma tényleg fogtam egy terroristát (ismérve, hogy nyitott mutatóujjával hadonászik, esetleg mutogat).
A terrorista nem más, mint:
www.bbc.com/sport/0/formula1/32107767
Desischado
Erre megy ki a játék. Jól mondod, Felipe, orbán erre játszik, mióta mondom már. Neki kapóra jön a menekültek ügye, mert addig is tud a zavarosban halászni/lopni, a kutya sem törődik vele, mert mindenki a menekültekkel van elfoglalva. A félelem nagyon hatásos manipuláló, és majd a nagy országvédő hősnek fog mutatkozni, a többség meg simán megeszi. És a hatalma máris biztosítva van továbbra is!
mekkelek
@Desischado: Csak meg kell nézni hogy mennyit mutyiztak a szépen csendben amíg az emberek a menekülteken hörögtek...
Például:
tenytar.blog.hu/2015/09/03/negy_ugy_amelyrol_lemaradtal_amig_te_nyaraltal_ok_loptak
Desischado
@mekkelek: Elolvastam, tudtam róla, de vérforraló volt így egyben olvasni. Hogy rohadnának meg elevenen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.