Most még csak a migránsok első hulláma jön, a náluk sokkal szegényebbek, sokkal többen csak ezután fognak elindulni – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorfolyamában.

A szakértő felhívta a figyelmet továbbá arra, hogy Németországban is csak a migránsok 35 százalékát fogadják be, a többi 65 százalék visszajön. Ebből óriási nehézségek lesznek – vélekedett Nógrádi György.

Kitért továbbá arra a német javaslatra is, hogy a migránsok ne kapjanak pénzt, hanem csak élelmiszert, árut. Ez önmagában feszültséget szül – jegyezte meg. Hozzátette továbbá, a németek közölték, hogy nekik képzett, önálló fiatalokra van szükségük. Jól látható, hogy ütközik a morál és a politikai cél – szögezte le a szakértő.

Nógrádi György felsorolt továbbá olyan példákat, mint például Belgium, vagy Hollandia, ahol az országokba érkező muszlimok nem tudtak eléggé integrálódni a társadalomba.

A szakértő szerint a migránskérdés kezelése óriási feladat, ezért összeurópai választ kellene adni. Máskülönben a következő időszakban "katasztrófaállapotok lesznek" – fogalmazott Nógrádi György az M1-en.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arikimao
@pbalage: O:K: Jól elvagyunk! Végülis vasárnap van!
wagabund
..."Még csak az első hullám jön a szakértő szerint"...
ez most azt hiszi, feltalálta a melegvizet?...a titkosszolgálat már régóta jelzi, hogy baj van..
Orbán nem véletlenül, álmából felébredve intézkedik..
...és ezt a jóslatot nagyon is jól tudja Merkel elvtársnő is...ezért erőlteti eléggé el nem itélhető módon, hogy: -gyerekek! csináljunk kvóta rendszert! az olyan jópofa..és segítünk a migránsokon is..
ja, persze...először is ijedtében át akarja tolni a lenézett országokra a menekültellátást..
...csakhát a lengyel, meg a magyar, spanyol miniszterelnök is beint újabban..

Merkel a férjének otthon a fürdőszoba csendjében valami ilyesmit mondhat :- baszki hanzi, ha ezek mind idejönnek , akkor nekem annyi..
-drágám,lőcsöld át a magyarokra, lengyelekre, szlovákokra, románokra...azoknál nem tűnik fel, hogy más a kulturájuk..

:-(
Csizmás Kond
...amikor Nógrádyt hallom mintha Netanjáhút hallanám.
Yoda69
Egyszerubb lenne ha az ENSZ, a NATO es minden normalis orszag egyuttesen lepne fel az ISIS ellen. Nem csak az USA egymaga. Most kellene veget vetni a terrornak, ha kell egy haboru aran is.
eszegfu
@pbalage: 9:52 Hozzánk jár a kertbe szajkó...csak szomoru lettem, amikor megtudtam, hogy "ragadozó" madár. Egyébként ezen a képen veréb nagyságunak tünik, pedig igazából majdnem akkora, mint a galamb, de a szinei csak "igaziban" látszanak...
Szeparepa-
Nos legelőször is, egy nyilvánvaló abszolút, hogy ez még csak az eleje... aztán akár Huntington-t olvasott valaki, akár más XX. század közepén már erről értekező jövőkutatókat, és társadalomtudósokat, akik már jobbára az előző ezred végére prognosztizálták, az euroatlanti civilizáció összeomlását, melynek egészen pontosan egybehangzóan és bizonyosan deklarálták: a kezdete migráns áradat lesz, a nyomorgó országokból, harmadik világból, Afrikából, arabvilágból, háborús zónákból özönleni kezdenek ezrével, tízezrével, majd százezrével, milliószám és NEM LESZ VÉGE, százmilliók és milliárdok indulnak meg a pokolból, a vélt (elképesztő reménytelen tömeges ostobaságuk miatt vélt) mennyország felé, amit PONTOSAN EZZEL, HOGY ELÖZÖNLIK, VÁLTOZTATJÁK SZINTÉN POKOLLÁ!!! És milliós tömegek özönlését, nincs az a hadsereg ami megállítja... legfeljebb a tömegpusztító fegyver, biofegyver, halálos gázok és atomfegyver... Ergo ennek kizárólag csak erőszak és tömegpusztulás lehet a vége, ha nem bírjuk rövid távon hatékonyan megállítani... az emberi civilizáció alkonyát éljük most át... hogy ez ne bukással, összeomlással, katasztrófával és tömeges kipusztulással végződjön, az esélyünk már szinte elhanyagolható, annyira kevés.. mondhatni, csak a csoda, csak az ima segít már... DE SEMMIKÉP SEM A NAPI ÖTSZÖRI, KELET FELÉ FORDULT IMA...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.