Túl nagyra nőtt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, ezért létszámleépítésre és átcsoportosításokra készül a kormányzat, jelezte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában. Valószínűleg az átszervezés áldozata lesz a regionális szervezetrendszer is.

A végső döntés október-november környékén születhet meg, így egyelőre a miniszter arról nem tudott részleteket mondani, hogy hány embert érinthetnek a kirúgások:

Azt be kell látni, hogy a 23 ezer fő egy ekkora méretű gazdaságnak és országnak nagy. Még akkor is, ha egyébként – és ebben van igazság – a magyar adóhivatal többféle adóbevételt szed be, mint egy osztrák, egy német vagy egy holland. Akkor is azt gondolom, hogy ezeket hatékonyabban lehet megoldani, nincs szükség ekkora létszámra. Takarékosabb és áramvonalasabb NAV-ot szeretnék, amelyik kisebb létszámmal és hatékonyabban tud működni

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
"áramvonalasabb" :)

A légpárnás hajó + szállító jármű + okítás használatára, már megvan hozzá :) Közbeszerzésben :)
lópicigáspár
98 ban is ez a varga nevű barmolt bele, azóta a VPOP és az APEH is összeboronálva, szétbarmolva egy majd 150 éves testületet! Baxák meg!!!
Toby
Itt az igazság ! "...a magyar adóhivatal többféle adóbevételt szed be, mint egy osztrák, egy német vagy egy holland. "

Nektek megy luxusra, meg stadionokra - wazze !
pistapapa
Azok rettegjenek az elbocsájtástól,akik tisztességesen végzik munkájukat és a "nagyhalakat" sem kímélik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.