Nemrégiben egy nő életét vesztette a Maradj talpon! forgatásán. Párja arról panaszkodott utólag a Blikknek: nem kapott engedélyt arra, hogy a szünetet követően a barátnője mellett maradjon, vissza kellett ülnie a nézőtérre. 

A férfi így emlékezett vissza a történtekre:

Egyszerűen nem tudom felfogni, ami történt! Kinga 1-es típusú cukorbeteg volt, és a forgatás alatt kifogyott az inzulinadagolója. Kimentünk az orvoshoz, ahol megmérték a vérnyomását, nagyon alacsony volt, a cukra akkor már 20-ra kúszott fel. Mentőt hívtak, de én nem várhattam meg vele, ugyanis visszaültettek a közönség soraiba. Ez érthetetlen volt számomra. Aztán egyszer csak szóltak, hogy menjek ki, mert Kinga meghalt.

Sőt, állítja: a stábtól nem kapott információt, hogy hova szállították a holttestet.

Azt mondták, hívnak nekem egy taxit, és menjek haza. De se a táskáját, se a telefonját nem kaphattam meg, mert az állandó lakcíme szerint a szüleihez volt bejelentve, pedig évek óta nem tartotta velük a kapcsolatot.

Az MTVA így magyarázza az esetet Facebook-oldalán:

A Blikk bulvár napilap mai „Nem engedtek ki a haldokló páromhoz” című írása több helyen is félreértésre adhat okot, melyeket ezúton szeretnénk tisztázni.

Korábban közleményben számoltunk be arról a tragikus hírről, hogy a „Maradj talpon!” című műsorunk 2015. szeptember 22-i felvételének szünetében egy néző rosszul lett, és a gyors és szakszerű orvosi segítség ellenére sajnálatos módon életét vesztette.

A cikkben az elhunyt hozzátartozója arra panaszkodik, hogy nem lehetett jelen az orvosi beavatkozás idején. Az Országos Mentőszolgálattól kapott tájékoztatás alapján a mentők az adott helyzetben (a beteg érdekét előtérbe helyezve) a legmegfelelőbb megoldást igyekeznek alkalmazni. Elsősorban a betegellátásra koncentrálnak, legfontosabb feladatuk és céljuk az életmentés, ilyenkor minden más szempont háttérbe szorul.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Részvétem, deeee mi az, hogy vissza ültettek?Szét vágtam volna a fejüket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@eszegfu: Az ellensegemnek sem kivanom azt, hogy egy mentoautoban fekudjel felig osszeegve, es a 16 eves lanyod szorongassa a kezed, mikozben ninozva mentek a korhazba...(Ugyan ram nem kellett kutyuket erositeni, de ha bepanikoltam volna, meg is fulladhattam volna, mert az egett feluleten (derektol felfele a fejem bubjaig) nem volt borlegzesem, ami nagyon fontos resze az igazi legzesnek... sajnos, ezt csak ekkor tudtam meg. Vegig a lanyom nyugtatgatott, mikor masod-harmadfoku egesi sebeim voltak)
karma1
@mariaberta: Ez ugye nem Te vagy, aki ilyen gondolatokat ir le??? Nem ilyennek ismertelek meg, kerlek, nyugtass meg, valami mast akartal irni...:o(
"(Miért kell magyarázkodni? A szerencsétlen nem saját jogon halt meg?"
Valoban, mindenki "sajat jogon hal meg", csak nem mindegy, hogy milyen korulmenyek kozott, foleg, ha nincs egyedul halala pillanataban...
Letezik a halal meltosaga is...:o(
eszegfu
@karma1: 22:52 Sajnálom... szerencsére "megusztad"...
eszegfu
@mariaberta: 11:41 Abban igazad van, hogy szegénynek a haláláról nem tehet jelen esetben az MTV. Csak itt arról volt szó, hogy a hozzátartozóját a rendezők "visszaterelték" a nézőtérre a további felvételekre... nem engedték, hogy a mentőt a barátnője mellett várhassa meg... majd miután a helyszinen meghalt, akkor hivták ki a nézőtérről. Nem gondolom, hogy helyesen jártak el.:((
karma1
@eszegfu: Pedig csak babgulyas fozese kozben robbant fel a kezemben a kukta...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.