Felkavaró videót tett közzé a brit Daily Mail, amin állítólag az látható, ahogyan egy fiatal üzbég dzsihádista, Jafar al-Tayyar elindul, hogy öngyilkos merénylőként robbantson a szíriai Fuában.

A magát később elsíró fiút társai azzal biztatják, ha fél, gondoljon Allahra. Ő pedig azt feleli:

Csak attól félek, hogy nem fog sikerülni.

Sírva indult felrobbantani magát a fiatal terrorista

A videó végén az látható, ahogy egy távoli füst felhő jelzi: sikeres volt a robbantás.

A felvételt csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, itt tekinthető meg.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Gorbán és politikai gyermeke Vona hívői még nem jutottak el idáig. Ők egyenlüre csak szétverik a menekültnek kinéző barátnőjének a fejét, felrugdossák a rendőrök elől futó gyermekeket és gyermekét cipellő apát, vagy táborban pillangókést fognak a Magyarországon született félvér gyerekek nyakához. Cska azért, mert Magyarország "jobban teljesít".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
Vihette volna magával az egész pereputtyát!
lampa laz
Nem tudom elképzeni ezt az őrült fanatizmust a vallásban, mivel nekem nincs vallásom. Leéltem az életem nagyobb részét, de soha sem éreztem ennek hiányát, igaz nem is kaptam ilyen jellegű nevelést. A rendszerváltås után hatalmas divat lett a keresztelkedés, templomba járás, de engem ez akkor sem tudott magával ragadni, meg a családomat sem.
Desischado
Ezért utálom az iszlámot, és a többi vallást, kivéve a buddhizmust. Jól mondja Lópicigáspár, hányan haltak már meg "isten miatt"? Ez a fiú, valahol maga is áldozat. Akik ott ölelgették, akik biztatták, gyilkosok. Meghalt a semmiért, és megölt másokat a semmiért. Elborzasztott ez a mondat: "attól félek, hogy nem sikerül..". Szörnyű, hogy így átmosták az agyát, és arra késztették, hogy öljön, és saját magát is elpusztítsa. Akik ezt a fanatikus mételyt terjesztik, és istenre hivatkozva ölnek, egytől egyig mindet kivégezném! Ennek a fiúnak iskolába kellett volna járnia, bulizni, élni! Vajon hányan követik még "isten nevében"? Szomorú, hogy így mossák át az emberek agyát!
Rockxy
Ha igaz a hír, ezek közül már Európában is vannak néhányan.
Nézd:
korszellem.freeiz.com/
F_Viktor
@Desischado: Írod:
"Ezért utálom az iszlámot, és a többi vallást..."

Ezek attól, hogy Allahra hivatkoznak, még nem iszlamisták, ezek terroristák.
Ha nem így gondolod, mutasd meg hol buzdít a Korán gyilkolásra ;-)
Desischado
@F_Viktor: Igazad van, nem jól fogalmaztam. Pontosan a saríját utálom az iszlámban, ahogyan a nőkkel bánnak, és a fanatizmusukat. Abban teljesen egyetértek veled, nekem is ez a véleményem, hogy akik isten nevében öldösnek, ők gyalázzák meg a saját hitüket! És igen, tényleg terroristák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.