Göncz Árpád és Hofi Géza

Nagy emberek találkozásának emberi pillanata: Göncz Árpád és Hofi Géza a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét keresik a vörös szőnyegen, miután az a Hofinak való átadás után leesett. A videón Hofi visszaemlékezését hallhatjátok!Ne feledjétek: este 6-kor, a Kossuth téren, egy szál virággal emlékezzünk méltóságteljesen Göncz Árpádra, köztársaságunk első elnökére, mindannyiunk Árpi bácsijára. https://www.facebook.com/events/721519247980698/

Posted by Egymillióan a magyar sajtószabadságért on 2015. október 7.

A napokban Göncz Árpádra, Magyarország legszeretettebb köztársasági elnökére emlékezik az ország. Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért oldal egy igazán szívmelengető felvételt túrt elő.

Mint írták:

Nagy emberek találkozásának emberi pillanata: Göncz Árpád és Hofi Géza a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét keresik a vörös szőnyegen, miután az a Hofinak való átadás után leesett. A videón Hofi visszaemlékezését hallhatjátok!

Göncz Árpád tiszteletére egyébként ma 18.00-tól a Kossuth téren fognak csendes megemlékezést tartani.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Nagyon helyesek, ahogy szinte tanácstalanul próbálják megtalálni a kitüntetést... Jó a kép és mellé Hofi "kommentárja"!:))) Köszönöm a felvételek megtalálóinak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Nagyon helyesek, ahogy szinte tanácstalanul próbálják megtalálni a kitüntetést... Jó a kép és mellé Hofi "kommentárja"!:))) Köszönöm a felvételek megtalálóinak!
volvós
Szenzációs részlet ! Jó lenne az egész videót látni.
Árpi bácsi nagyon is " emberi " volt, egy jellem, egy
karakter. Ma ezt a viselkedést kellene tanitani a
politikában...Ugyanezt képzeld el, ha még élne
drága Géza, a csornai Charles Bronsonnal !
szaboria1
@volvós: A csornai ezt nem vállalná. Mert nem emberi hanem egy báb.
wagabund
két, a maga területén szellemóriás találkozott...
az emberi nagyságuk abban mutatkozott meg, hogy még ezen is tudtak derülni...
sentinel216
Ilyen ma elő nem fordulhatna. Ha mégis, akkor Csapajev tekintetű kövér elvtárs fogdmegjei azonnal ugranának és lapos kúszásban nyalnák fel a szőnyeget. Félrelökve elnököt, vagy bárkit.
justhpeter
Valóban két EMBER találkozott.
Nem csak azért nem lehetséges ez ma mert a szereplők már nem élnek, hanem azért sem, mert a magyar politikai közélet már olyan szintre süllyedt, hogy kiveszett belőle minden emberi gesztus. A hatalom gépies ostobasággal szeretné terelni az életünket.
Lepényleső
Mi a demokráciát keressük így,de mi nem találjuk,mert nincs.
mate03
@eszegfu: Egy pillanat,amikor két nagy EMBER találkozik!Szomorú hogy mindketten elmentek!
eszegfu
@mate03: Én már 2 napja Hofit hallgatom és nézegetem Amaramaistana tegnap 17:08-kor feltett linkjét a Göncz Alapitványról... nagyon jó régi és ujabb fotók vannak! Komolyan mondom Göncz Árpád mindegyiken fess (a rászabott öltönyben) mosolygós, közvetlen... bizonyára neki is voltak testőrei, de én még a tömegben sem fedeztem fel egyet sem.
volvós
@eszegfu: 10:03

Árpi bácsinak nem is kellett, hogy mellette loholjon a " testör ",
Öt mindenki szerette, és boldog lehetett az, ak közvetlen
közelébe tartózkodhatott !!! Bezzeg O.V. golyóálló mellényben
lép fel a söröshordóra, a mellette elengedhetetlen személyi
" testöre " - havasibercike kisasszonnyal.- :-)))
mate03
@eszegfu: Én is végignéztem,Valóban jóképű srác volt,valahogy úgy éreztem,hogy tudja viselni a ruhát! Magyarul.elegáns volt.
eszegfu
@mate03: 14:46 Örülök, hogy Neked is ez a véleményed! Ő sem volt magas, nagy termetü... szinte ahány kormányfőnél, királynál járt, mindenkinél legalább 1 fejjel alacsonyabb volt, sőt ő is pocakosodott... mégis tudta "viselni" a ruháit!
mate03
@eszegfu:Azt hiszem ez csak nevelés kérdése! Biztos hogy nem látta az édesapját,zsebre dugott kézzel beszélgetni! Még a hasa sem világított ki az ing gombnál!
evacica
Sok politikus tanulhatna tőle, emberséget, tisztességet, szerénységet, Neki nem kellett tiszteletet kérni, ő kiérdemelte.Sok ilyen emberre és politikusra lenne szüksége Magyarországnak mint ő volt!Hiányozni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.