Visszavonta a szeptemberben kiadott vallási tiltást a magyar kormány ellen a Magyar Iszlám közösség, így a Fidesz már nem haram, aki akar, ismét szavazhat rájuk – ezt maga a közösség jelezte pénteki közleményében.

A Miniszterelnök iszlamofóbiát több alkalommal elutasító szavai miatt örömünket fejezzük ki, s a "haram" felszólításunkat ezúton visszavonjuk, remélve, hogy a gyakorlatban is megmutatkozik az együttműködési és párbeszéd készség.

A közösség továbbá meghívta az emberi erőforrások miniszterét is egy látogatásra:

Ezért így jelezzük, hogy két hónapon belül várjuk szeretettel Balog Zoltán miniszter urat egy látogatásra a budapesti mecsetünkbe, ahol még nem járt sem államtitkár, sem miniszter.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Huuu, de megnyugottam,... majd aze' a magyar muszlimok szojjjjanak az arab muszlimoknak, hogy ma' ne rancojjjak a szemuk o"do"kit, meg hagggyak ma'n otthon a Kalasnyikovot... Nem ko" az ma'n...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Megígérte a vezír, hogy áttér? A fuldokoló kisegér is megígérte a macseknak, hogy megeheti, ha kimenti a vízből. Aztán huss befutott a lukba. Jaj cicuska, sok mindent meg kell ígérni, hogy eljussak a lukig!
justhpeter
Van az a pénz amennyiért egy muszlim Orbán-barát lesz ?
nyanya001
Vajon mennyiért békültek meg ilyen hamar ?
nezelodo
@nyanya001: Lehet, hogy ígéretet kapott a dakota a tömeges letelepedési engedély vásárlására? Pénzért ezeknek már el is múlik a muszlim veszély, mert védik a magyar embereket, és teljesítik az óriásplakátokon hirdetett közakaratot, hogy megvédik a határainkat.
nyanya001
@nezelodo: Pénzért mindent és mindenkit !
solidedge
Orbán az európai kereszténység végét prognosztizálja, ha a bevándorlókat nem állítják meg. Az EU-nak 500 milliós lakossága van. Ha 5 millió bevándorló telepedne le, az ugye 1 %. Ha ez az 1 % lenyomja a kereszténységet akkor ez a kereszténység igen gyenge lábakon áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.