A menekülteknek nincs lehetőségük vécéhasználatra Hegyeshalmon. A Facebookon terjed a menekülteket segítő önkéntesek között az alábbi beszámoló, részben Iványi Gáborra hivatkozva: “…Hegyeshalmon tájékozódva feltűnt, hogy a menekülteknek nincs lehetőségük vécéhasználatra, ezért a határon erős vizelet-és ürülékszag terjeng. Helyi (és nem helyi) potentátoktól megtudtuk, hogy ez nem véletlen: ezzel is arra próbálják késztetni a menekülteket, hogy gyorsabban hagyják el Magyarországot, és dolgukat már Ausztriában végezzék el.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
micsoda hatalmas fertőzésveszély..!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
micsoda hatalmas fertőzésveszély..!!!
libellle
@Laila: Mi az amit ebben a hirben nehéz elhinni. A keleti pályaudvaron hány WC és vizcsap volt 3000 menekülr? Pedig nem akartak ott maradni, jönni akartak tovább. orbánka fogva tartotta öket embertelen körülmények között. Nem lettek volna a zivilek akkor bizony nagyon kegyetlen lett volna ott az állapot. A magyar vasut ellopta a pénzüket, ugyanis megvették a ticketjüket és még sem jöhettek tovább. Elindultak napokkal késöbb gyalog.
KERKA
Szerintem pedig az az elmélet, hogy vigye ki magával Ausztriába, eszement ötlet. Akire rájön a természet ingere, ott végzi el, ahol lehetősége van rá. Legyen az bokor, vasúti töltés, épület mögött, bárhol. Amikor bizonytalan, hogyan jut ki Ausztriába egy migráns, nem fogja órákig visszatartani, mert biológiailag lehetetlen. Igen, amerre mennek, sárga jelzések kísérik az útjukat. Förtelmes bűzt árasztva.
justhpeter
Próbálom végiggondolni, hogy Szíjjártó ezért kit fog berendelni a külügybe. Aztán azon is gondolkodom, vajon mi a dolga Bakondinak, amikor odamegy a helyszínre ? Tudják-e vajon, hogy az állami alkalmazottak - miniszter, miniszterelnöki főtanácsadó - azért vannak, hogy mindezeket elvégezzék és nem azért, hogy az országra szégyent hozzanak.
Toby
@Laila: Ne legyen kétséged, ami ebben az országban aljas, mocskos, sunyi, embertelen, megalázó, az mind a gengszterqrmánytól ered !
Nincsenek ilyen ügyekben véletlenek ! Majd a "magyar jereváni rádió" elmondja, hogy magukkal vitték a migránsok még a wc-t is ! ( ha már a munkaheyeinket nem tudták "elvenni" !)
wagabund
..."Szándékosan nincs WC a menekülteknek"...

...ha arra megy ki a játék, hogy profi fotósok profi fotókat készítenek a területről, majd a hatalom gondoskodik róla, hogy mindenki megkapja, aki minket ekéz, illetve hazánkat alázza a migráns-elutasítás politikája miatt, akkor nagyon ügyes megoldás...mondhatni furfangos...

mielőtt bárki beledöngölne az agyagba, nem ártana picinykét eltöprengeni...ha lenne WC, akkor nagyon jó lenne? szerintem akkor sem lennénk a nyugat kedvencei...
ez olyan, mint a vizilabda...felül mindenki csak néz, mosolyog, integet, a víz alatt meg megy a kőkemény rugdosás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.