Ma derült ki: Orbán és a Miniszterelnökség várba költöztetése még elképesztően sok milliárdjába kerülhet az adófizetőknek. A DK ezt Tarlós Istvánnal akadályoztatná meg.

A párt így reagált a hírre:

A Demokratikus Koalíció szerint ha Tarlós István felelős főpolgármesternek tartja magát, akkor megakadályozza Orbán Viktor luxusköltözködését. A DK szerint sem a budapestieknek, sem Magyarországnak nincs arra pénze, hogy Orbán Viktor 14 ezer millió forintot költsön el királyi ambícióinak szimbolikus kiteljesedésére. Nem egy dölyfös, koronátlan királyra, hanem egy felelős miniszterelnökre lenne szükség, erre Orbán Viktor nyilvánvalóan alkalmatlan.

A 14 milliárdot egyébként már 2016-ban és 2017-ben el is költené a kormány a projektre.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Sokba fog kerülni, de mindannyunk örömét fogja szolgálni- mondá El Simon. Csak azt nem tette hozzá, hogy kiket ért mindannyiunk alatt.
eszegfu
@cs.n.: Szerintem ez is "boritékolható"... bizonyára a "kisebbségnek" nevezett embereket, akik egyre nyomorultabbul élnek és egyre jobban ellene vannak, nem azokat érti a mindannyiunk alatt!:(((
Toby
Na de ebben a 14 mrd.-ban benne van ám az arany focistoplikkal díszített, oldalra lógatott aranyhímzésű mezekkel cicomázott parasztkorona is, felcsúti logóval !
sentinel216
Meddig akar még ez a bűnöző és bandája a nyakunkon ülni? Remélem tudják, hogy a Várból már csak a mennyekbe vezet az út! (Ha nem a pokolba!) Minél előbb annál jobb!
egyvandor
Tarlós megakadályozhatná Gorbán luxus költözését? Tarlós?
Tarlós egy vicsorgó pincsikutya. Bárkinek eszetlenül nekimegy, de félszemét gazdája óhajtó mozdulatain tartja.
Budapest már nem önkormányzat. Budapest Gorbán és köreinek alárendeltségébe került.
egyvandor
cs.n. a nemzethy_együtt_rablás tagjait. Ők a matyharok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.