A Fidesz szerint "az oktatást a szocialisták verték szét", akik kormányzásuk alatt bizonytalanná tették a fiatalok, a pedagógusok és az iskolák jövőjét is. A nagyobbik kormánypárt frakciója ezzel Kunhalmi Ágnes budapesti MSZP-elnök vasárnapi kijelentéseire reagált.

A szocialista politikus sajtótájékoztatóján azt mondta: az oktatási rendszer "tudatos szétverése" a legnagyobb akadály az emberek boldogulása, jóléte előtt. A Fidesz-frakció reagálásában az áll, hogy a szocialista párt kormányzása alatt a kistelepülések iskoláinak százaira tettek lakatot, több ezer pedagógust tettek utcára, kötelező tandíj bevezetését tervezték, a szakképzést és a diplomát elértéktelenítették, megduplázták a fiatalok munkanélküliségét és már a tanulásuk alatt eladósították őket.

"A polgári kormány mindent megtesz azért, hogy a fiatalok versenyképes tudást szerezhessenek, és a tudás ne pénz kérdése legyen" – tették hozzá. Az oktatási reformnak köszönhetően újra becsülete és értéke lesz a szakképzésnek, a diplomának és a pedagógusi hivatásnak is. A pedagógusok béremelési programja mellett béremelés indulhat a felsőoktatásban is – írták.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idppp
@csa-csa: Hogy maga mekkora marha! Már teljes agymosáson esett át? Nem tűnt fel, hogy már 5 éve Orbán van hatalmon? Magát sem az eszéért szeretik, ugye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
idppp
@csa-csa: Ezt elhiszem, mert gondolkodásra képtelen! Nyaljon csak ezerrel továbbra is a félkegyelmű genya Orbánnak! Nagyon úgy néz ki, egy alomból származnak...
human
Orbán kómában akarja tartani a társadalmat a folyamatos ellenségképpel, de ennek az ára, hogy az ország csak vegetál, míg az élősködők elszívják az életet belőle.
kkalman
Pitiáner, aljas dolog öt év kormányzás után még mindig a zemúttnyócévre hivatkozni a saját sikertelenség okán.
csa-csa
@idppp: Te meg a másik fele vagy! nyal a franc, Azt hiszed én nem tudom milyen egy szemét diktátor? de Ti az ég világon mindent rányomnátok az Orbánra ha tehetnének! ilyen a mesében sincs, hogy valaki soha semmit ne csináljon jól! pl. most a menekültek ügyében kezdenek az eu-ban is mellé állni! kezdenek ébredezni. de az más igaz? márpedig a határokat meg kell védeni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.