Egészen meglepő jelenetnek lehettek tanúi azok, akik tegnap az 56-osok terén jártak: az október 23-a tiszteletére felhúzott zászlóval mintha nem stimmelt volna valami – számolt be az Index olvasója.

Íme az unortodox megoldás:

Fordítva húzták fel a magyar zászlót az 56-osok terénForrás: Index.hu

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Ezt is biztos a cionista USA műve,vagy az Únióé.Felbérelték a Gyurcsányt,aki az éj leple alatt békaembernek öltözve kicserélte a színeket.Ámbár lehettek akár a pirézek is,vagy a gyíkemberek.
Majd Szaniszló Kartárs elmagyarázza a visszhang tévében.:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Nem az a baj, hogy forditva huzták fel, hanem, hogy utána nem vette észre senki ezt a "malőrt"!
IEN
A nagy nemzeti kormányuk még a zászlónkat sem ismeri. Biztos Orbán veje nyerte el közbeszerzésen, néhány százmillióért a felhúzását!
papa.49
@IEN: A ,,felhúzást,, is lehetne gyakorolni)))))))
silber13
Hát ha a kokárda anno téves elkészítés volt és csak néhányan hümmögtek, akkor ezen se csodálkozzunk.
magyarbakancs
@eszegfu: Szerintem meg Olaszországban akarta valaki érezni magát.?
dolcs vítá.
eszegfu
@magyarbakancs: Mondjuk Wittner Mária?!:)) Jól elhülyülünk rajta... de komolyan mondom: nehogy már egy zászlófelvonáshoz is valami parlamenti ellenőrző albizottságot kelljen felállitani?! Gondolom mára már "helyesbitettek"!
Jankó123
Ezek a "nagyonmagyarok" annyira, de annyira magyarok, hogy már majdnem olaszok!
A zászló fordítva, a himnuszt most tanulgatják és ezek mondják a többiek képébe, hogy ki magyar és ki nem.
Ed ölöm, ed bodottá!
:-)))
magyarbakancs
@eszegfu: Itt minden elő fordulhat.
Nehogy az legyen,hogy ez is a bal oldal műve.
Mert berosálok ha ez el hangzik.
eszegfu
@magyarbakancs: Akkor már ketten leszünk legalább!:)))
Jankó123
@eszegfu: Tévedsz drágám. Hárman!
:-)))
eszegfu
@Jankó123: Helyes! Akkor megalakitjuk mi is a fb-on a saját, zárt közösségünket...majd meghivjuk, akiket mi szeretnénk az "együttrosáláshoz"!:)) Azért az "Ed ölöm, ed bodottá" kifejezést még nem hallottam, kénytelen voltam rákeresni!:)
hetöndöe
Ezt is biztos a cionista USA műve,vagy az Únióé.Felbérelték a Gyurcsányt,aki az éj leple alatt békaembernek öltözve kicserélte a színeket.Ámbár lehettek akár a pirézek is,vagy a gyíkemberek.
Majd Szaniszló Kartárs elmagyarázza a visszhang tévében.:-)
Freewolf
Ez bizony nagy blama! Hogy a bánatba nem vette senki észre, nem értem!
eszegfu
@hetöndöe: 10:06 Gyorsan "védesd le" az irásodat, különben Kovács Zoltán szóvivőnek ezt nyomják a kezébe felolvasni!:))
hetöndöe
@Freewolf: Azé nem vették észre,mert a nagy magyarkodásban elfeledkeztek erről a nüansznyi problémáról.Hát nem érnek rá a nagy lótás-futásban,tülekedésben,hogy ki a nagyobb magyar.:-))))))))))))))
Fradigege
Ennyire primitívek. Egy nagy nemzeti mázzal van leöntve ez az egész. A felcsúti zsírmorét hurcolnám oda, hogy mit művelt! Ő a felelős!
zöldszem
@hetöndöe:
Azért is nem vehették észre, mert nem láttak mást csak egy "nagymagyar" se***t.
hetöndöe
@zöldszem: Hát ja,eltakarta a zászlót előlük.:-)
Kicsit bezavartak a betyárkörték is.:-)
papa.49
@eszegfu: Én is szívesen beállok közétek))))))
eszegfu
@papa.49: 13:14 Vedd elintézettnek!:))
nemkati
@magyarbakancs: @eszegfu: @Jankó123: @papa.49: Én szeretnék lenni a hanyadik!
zöldszem
@hetöndöe: A betyárkörtéknek, a Himnusz is feladta a leckét!!
Inkább, betyártökök...vagy valami olyasmi mint ami a suliba felállt...
Freewolf
Látom, többeknek csípi a szemét, ha valaki büszke a magyarságára! Nos, én is büszke vagyok rá! A belvárosi álértelmiségi liberális tömörülés erre fúj a legjobban!
dr. prédikátor
Fogadni mernék hogy Gyurcsány meg a Bajnai keze benne van! megfordították a zászlót!!!
eugen4402
Én meg szívesen hallgatom az olasz himnuszt. Pont olyan, mint az a zene, amit a cirkuszban játszik a zenekar, amikor azok a nemes tartású fehér paripák pipiskednek a porondon körbe-körbe...
A Tündik bündije
Legközelebb rakjanak rá egy cetlit, hogy "így tartandó" hiszen mégsem várható el a sok mélymagyartól, hogy megjegyezze három szín sorrendjét.
Aki Én
@Freewolf: 10:11 Majd hozzácsapjuk a listádhoz.
...mármint a ,,nem értem" listádhoz. Eggyel több vagy kevesebb...
Freewolf
@Aki Én: Nem én értetlenkedtem a liberálfasizmus megértése során!
Aki Én
@Freewolf: 13:49 A magyarságomra én is büszke vagyok. De azokra kevésbé, akik olyan sötétek, hogy csak magyarkodni tudnak, mert azt hiszik attól igaz hazafi valaki, ha sokat emlegeti.
De tudod azok a ,,legmagyarabbak", akik belesülnek a himnuszba, fejjel lefelé teszik fel az autójukra a Nagy Magyarország matricát, és fordítva húzzák fel a nemzeti zászlót.
eszegfu
@nemkati: Természetes, hogy Téged is felkérünk a csatlakozáshoz! :))) Tudod olyan "meghivásos" pályázat-szerüségben gondolkodom!:))
eugen4402
@Aki Én: Éppen elég, ha megtanulták kórusban üvölteni a Ria-ria Hungáriát...
Freewolf
@Aki Én: Bizony, szomorú, de ilyenek is vannak a nemzeti oldalon!
Aki Én
@Freewolf: Nemzeti oldal meg nem nemzeti oldal... Butaság! Hülyék vannak és kevésbé hülyék. Na meg qrva sok ostoba. Ez nem oldal függő.
Aki Én
@Freewolf: @Aki Én: ...javítok: Annyiban oldal függő, hogy látszólag az ostobák nagyobb számban vannak a hazug kormány oldalán.
Freewolf
@Aki Én: Létezik nemzetietlen oldal is. Mondjuk Gyurcsányt a víz veri ki a nemzet szó hallatán! Meg pár értetlent itt is!
Freewolf
@Aki Én: Ha már az ostobaságnál tartunk. Nem a mi szavazatainkat vették meg két konzervért!
eszegfu
@hetöndöe: 14:52 Pedig azt gondoltam: Te is "megcsillogtatod" ebbéli tudományodat!:))
Mert ugye kellenek ehhez "aktiv tagok" is... én csak a szervezési részét tudnám vállalni!:)
Aki Én
@Freewolf: 15:05 Mondjak valamit? Engem is a víz ver ki ettől a szótól. Annyira jelentéktelenné tették, hogy már semmit nemjelent igazából. Nézd meg kik használják és mire. Arról nem beszélve, hogy amit komolynak akarnak láttatni, az elé oda teszik, hogy ,,nemzeti". Elcsépelt lett. Régen kiérdemelt jelzőként használták, volt súlya és érdeme.
Freewolf
@Aki Én: Látod, nem vagyunk egyformák! Számomra ugyan olyan súlya van, mint eddig!
Aki Én
@Freewolf: 15:06 Hanem szlovák krumpliért, sült kolbászért, közmunka fenyegetéssel...
Ez most egy licit? Nekem nem kell bemutatni a másik oldalt. Attól ez nem lesz jobb.
Freewolf
@Aki Én: A közmunka jó találmány! Először még kényszermunka volt, mert segély helyett dolgozni kellett, de aztán tompultak a szavak!
hetöndöe
@eszegfu: Képességem még lenne,csak az idő előrehaladtával fogynak a patronok,tehát sietnem kell.:-)
IEN
@Freewolf: Éljenek a nemzeti trafikok! Éljen a közmunka,amíből vígan meg lehet élni! Meg éljenek az olyan sötétek,mint te vagy, kenyéren és vízen! Éljen a nemzeti pártunk és kormányunk éljen a nemzet(köz)i nőnap, éljen május elseje! Éljen drága nemzeti vezérünk,aki egyesítette a nagy magyar nemzetet! Vagy árkot ásott az emberek közé? Már nem is tudom,csak arra emlékszem,hogy aki nem velük van az ellenségük!
bretagne
@Freewolf: Én rosszul vagyok a nemzeti szótól Már annyira elhasználták, hogy már semmit nem jelent az eredeti jelentéséből.
eszegfu
@hetöndöe: Na látod! Én is pontosan az "idő előrehaladtával" már csak a szervezést vállalom! :))
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Freewolf
@hetöndöe: Ezt nem kellett volna! Személyeskedsz, trágárkodsz!
Aki Én
@Freewolf: Miért is jó a közmunka? Mert kétszer annyiba kerül az adófizetőknek, mint a segély? Mert nem vezet sehova, nemhogy a munka világába? Mert kihasználják az embereket? Mert nő a foglalkoztatottságról kreált hazug statisztika? Mert az emberek nyomorából kovácsol a kormány érdemtelen hazug sikert? Munkát kell teremteni az embereknek, ami fizetőképes keresletet teremt és ezáltal növeli a gazdaságot. Ez persze komoly szakmunka lenne, amihez ostobák.
Freewolf
@Aki Én: Miért kerülne kétszer annyiba, mint a segély? Szépen reggel fel kell kelni és el kell menni dolgozni. Nem akar a paciens dolgozni? Nincs lóvé akkor! Ráadásul elvégzik azt a munkát, amit az önkormányzatnak vállalkozótól kéne megrendelnie. Nagyon helyes, hogy van közmunka. Munka nélkül senki ne kapjon pénzt!
IEN
@Freewolf: Sok embert ismerek,akiket elbocsájtottak a közférából,majd visszavették közmunkásnak fele pénzért! Gerinces dolog mi, mint a kormányod veled együtt!
sentinel216
@Aki Én: Semmi különös! Orbán helyettesítette a Rákosi - féle NÉP kifejezést a NEMZETIRE. akkor volt Népköztársaság = törölve a köztársaság is, néprádió 7 nemzeti televízió, Népsport = Nemzeti sport, Népbíróság, népi rendőrség, népi ügyészség, = ezek mind a nagy NER alkotóelemei. Népi minisztériumok, vállalatok, cégek nemzeti nevet kaptak, stb... Jobb esetben a polgári jelzőt használják, mert a NÉP, mint olyan megszűnt létezni az ő fejükben, a nép az valahol megfogható, személyesíthető fogalom, míg a nemzeti, az lehet érzelem, nemzeti lobogó, ha fejre állítják is.
Aki Én
@Freewolf: Hú de nem érted. Hú de leegyszerűsíted. Egyébként miért jó, hogy emberek fillérekért végzik el azt a munkát, amit máshol megfizetnek? Te így dolgozol? Fillérekért a vállalkozásoktól elvett munkát? Ez rabszolgatartás! Ha dolgoztatnak valakit, akkor azt meg kell fizetni oly módon, hogy megéljen belőle. Vagy akár holnaptól lehetne közmunka mondjuk a buszvezetőé, és dolgozhatna fillérekért ő is. Hol a határ?
zöldszem
@Aki Én:Nekem papírom is van róla, hogy magyar vagyok! Igaz, hogy "örököltem"34 éve.
Hogy azt mondja, Magyarné...-:)))
nemkati
Biztos olasz menekültekből álló gárda húzta fel...
nemkati
@nemkati: Bocsánat! Olasz migránsokból...!
dömdödöm
Pontosan megmondom nektek , hosszanti zöld-fehér -piros az
Irán zászlaja ! :-)
Clavigo
Szerintem ez Felcsutisztán zászlaja...,,Bocs ,,de nemzetileg nem vagyok olyan képzett,,mint az b@rom,,amelyik fordítva húzta fel.
sokanvagyunk
Félresikerült - mint oly sok minden mostanában. - Talán ha a (régi) címer nem kerül kivágásra a zászlón, a fiúk észreveszik a bibit. :)
hetöndöe
@Freewolf: Jól nyomod Farkas Elvtárs,netán a házmesternyilasok csapatát erősíted?...mert a feljelentés az már nagyon megy.:-)
Freewolf
@hetöndöe: Tudod a cseszegetés társas játék. Te feldobsz engem, én téged! Nem én kezdtem a csesztetést a szerkinél!
hetöndöe
@Freewolf: Este nyolcig?...jól nyomod,vajon kifizetnek ennyi túlórát,vagy zsebbe megy adómentesen?:-)
simmering73
És akkor mi van? Egy egész ország ül fordítva a lovon és megfelel. Amúgy meg ha kézenáll valaki és úgy nézi, akkor pont jól áll a zászló (neki).
nusika
@Szeparepa-: ..el is megy, elutazik, mint mindig, külföldre. Őket nem érdekli hazánk ünnepe, ahogyan Ádert sem.
24.hu/kozelet/2015/10/21/vezeto-nelkul-marad-a-nemzet-se-orban-se-ader-nem-lesz-itthon-23-an/
karma1
@nemkati: En is bele akarok lepni a "Rosaljunk egyutt a Lenini uton" c. kis orgia-kozossegbeeeee! (Tudjatok, nalunk meg csak most pitymallik, de mar 11 oraval kesobb van, mint otthon...:o))))

Jo? Johetek?...
karma1
@Freewolf: Nemcsak Gyurcsanyt veri ki a viz a "nemzeti" szo hallatan, de mar minden normalis embert, mert ezt a jelzot huzta ra ez a tetves kormany mindenre, amit le akar nyomni a nep torkan. (Mert ugye, ha nemzeti, akkor az csak jo es magyar lehet... Hat egy nagy losz@rt! Utoljara hitelesnek a "Nemzeti Dal" c. Petofi versben hangzott el ez a jelzo. Az osszes tobbi csak visszaeles az igazi magyarsaggal).
silber13
@Freewolf: 14:25-re: Ismét a szokott nóta? A liberálfasisztázás? Neked mindent megengednek a modik?
profon
Végre rólunk, 65-ösökről is megemlékeznek :)
Freewolf
@silber13: Tiltott a liberálfasiszta szörnyecskékről írni? Nem tudtam!
pistapapa
Ezen a szinten vannak a hatalombitorlók.
silber13
@Freewolf: Nem tiltott, neked meg főleg nem.Ez már nálad igazi kompLEXUS!:-)))
nemkati
@karma1: Hát már hogy a bánatba ne! Gondolom, ha már én is tag vagyok, akkor én is küldhetek meghívót. Vedd úgy, hogy küldtem. :DD
Főlökött
Min kell csodálkozni ? Van egy olyan műsor, hogy 'Észbontók'.
Na ott két cica szerint Mátyás magyar király akkor született, másikak szerint 56-ban rohanta le a török, országunk egy részét :)
No comment :)
nemkati
@Főlökött: De csak zárójelben jegyzem meg, hogy az az Észbontók c. műsor egyben paródia is, én egyet láttam (elég is volt), nagyon sajnáltam a fiúkat és a lányokat, hogy ilyen síkhülyének kell mutatniuk magukat, látszott, hogy nehezen megy. De úgy látszik, a nézőknek erre van igénye. Sajnos. 0rbán viszont magát adhatná, minden erőlködés nélkül, és pont beleillene a műsorba. :DD
Freewolf
@silber13: Van aki FideSSezik, van aki nácizik. Szerintem belefér a vélemény szabadságba!
hetöndöe
@Főlökött: Találós kérdés,ha a honfoglalás 895-ben volt,akkor miért 1996-ban ünnepeltük a millecentenáriumot?Ha kutatok ugyanis agyam legmélyebb bugyraiban,nekem mindig 896 ugrik be.
fütyi
Miért vagyunk meglepődve?
Ez a jellemző a vezetőinkre. Mindent fjordítva kell csinálni, ezzel is bizonyítják hogy semmihez sem értenek a kis falusi buzik.Jól mondom Kocsis Mátékám???
karma1
@nemkati: Koszike, megtisztelo!!!...:o))))))
Aki Én
@Freewolf: 08:08 Az nem tiltott. Viszont az fura, hogy azt te akarod megmondani ki libsi.
Lepényleső
Ettől találóbb nem is lehetne a realitás; "56" szimbólumának fordítottja,a jelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.