Nógrádi György zseniális. Az ország legtöbbet szereplő biztonságpolitikai szakértőjének az élete tele van furcsaságokkal. Bekamuzott egyetemek, zéró szakmai tevékenység, fejből idézett médiaszereplési mutatók. Ez a cikk egy portrénak indult.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat behaltam ezen az interjufelen,...:o)) Erdemes vegigolvasni, szep chronologiaban leirja, hogy lehet a kommunizmusbol siman atlavirozni a kapitalizmusba, milyen szivessegeket kell tenni az "uram-batyam" intezkedesek erdekeben, es majdnem megsajnaltam, mert sajat magat kellett adminisztrative a svedek koze beekelni, meg nemletezo osztrak egyetemek neveben kitunteseket osztogatni szivessegekert, korrupcioert cserebe...

Biztonsagtechnika? - Ja, arrol nem volt szo...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Rájött hogy itt kamuországban mindenki kamuzik , csak így lehet előrébb jutni és pénzt keresni . Ha meg később bukta van ami kézenfekvő akkor is kamuzni kell mert így ki
lehet vágódni a kellemetlen helyzetből ( Mit vártatok egy végtelen agymemóriás dörzsölt szpíkertől )
:-((((((((((((((
Aki Én
Óriás duma van. Az ember talán nem egészen egészséges. Most már a napnál is világosabb, nem kell komolyan venni.
világlátó
@karma1: Valahogy éreztem, hogy külföldről írsz nekünk. Köszönjük. Kell a kicsit / nagyon távolról érkező vélemény, mert itt lebutított a média, vele együtt mi magunk is. Nagy bátorság, hit és akaraterő kellett Neked ott mire rendezted a soraidat. Remélem már rendben vagy .Írj csak nekünk, mert szükségünk van rá. Jó erőt és egészséget kívánok. Tisztelettel
karma1
@világlátó: Dehat Kedves Vilaglato, Te nem tudtad, hogy en Ujzelandon elek 15 eve? Bar Te kesobb jottel ide, mint en, de Te kepviseled az Egyensulyt, a mindket oldalrol valo merlegelest.
Igen, itt maskepp latjak az emberek Europat, a "nagy" kerdeseket is, de maskepp is allnak hozza, mivel Ujzelandon mindenki betelepult valahonnan. Ez egy eleve befogado orszag, viszont CSAK papirokkal. (Kotelezoen ugyan atveszunk Ausztraliatol menekulteket, de ok csak rendkivuli esetben lehetnek akar allando letelepedettek is, mert a menekultstatusz nem jogosit fel semmilyen elonyre.)
Nehez volt a valtas, foleg 46 evesen, egyedul, segitseg nelkul, de mara mar rendezodott az eletem, meg a lanyome is, aki szinten itt el, es eszebe sincs hazatelepulni: O is magatol dontott ugy, hogy ittmarad.
Elismernek, elfogadnak, szeretnek, tamogatnak, es ok, a szuletett kiwik jobban biznak bennem, mint en sajat magamban. Ez a legfontosabb a vilagon: a bizalom es a szeretet, egy szinten, nem elore helyezve egyiket sem.
Koszonom a kedves szavaidat, joejt Neked...:o)))
világlátó
@karma1: Tisztelettel üdvözöllek ! Az este láttam a Fruiderikusz műsorában egy magyar világutazóval készült interjút Új Zélandról. A rögbi csapat mérkőzés előtti autentikus bemutatkozó jelenetét, de egy közkedvelt tanárember halála kapcsán a diákjai búcsúzó, kegyeleti jelenetét is. Fantasztikus volt. A világjáró hölgy is csak a legnagyobb elismeréssel szólt az újzélandi emberekről, a kormány intézkedéseiről. Jóleső érzéssel figyeltem és nem tudtam elhessenteni azt a gondolatot, hogy egy igazi befogadó ország, sokféle nép lakja már, de ezek szerint mindenki képes volt beintegrálódni az újzélandi életstílust, életvitelt, hagyománytiszteletet komolyan vevő országba, az őslakosok világába. Okos, előrelátó kormányok dolgoztak ezért bizonyára. Nagyon szimpatikus volt az amit ebben a rövid műsorban láttam. Az ATV.hu -n megnézheted .
Annak is örülök, hogy írásaiddal segíted a mi olvasóinkat kiválogatni a férges gondolatokat az egészségesből. Én optimista és nyitott emberek között szeretnék élni és nem gyúlölködő, irigy és gonosz emberek között. Van a mi nemzetünkben gerincesség, jellemesség, méltóság és alázat csak a szereposztás nem sikeredett / már vagy ezer éve /
A mai ilyen - olyan Európában ezek a történelemformáló események mint a két világháború, majd az azt követő nehéz évek, most a legújabbkori népvándorlás kihozza a népekből, nemzetekből, országokból a valódi énjüket. Az emberek is elengedik indulataikat, elszakadnak a gátak, kibújik mindenkiből a rejtett valója, most kaphatunk igazi képet népünk erkölcsi, jellembeli valóságáról, a magyar néplélek igazi arcáról.
A baj sajnos nagyobb, mert a nép hangját alig a politikai vezetők hangját viszont nagyon halljuk és hallják Európában, de mindenütt a világon. Talán nem túlzás, de a szégyenfolt egyre nagyobb rajtunk.Egy idézettel zárom : " Minden ember elviseli a csapást. De ha megakarod ismerni a jellemét , adj neki hatalmat ! " Abr. Lincoln. Mi adtunk hatalmat, amit meg visszatartottunk,azt is elvette. Itt az eredmény.
karma1
@világlátó: Szia, Kedves Vilaglato! Orulok, ha lattal musort rolunk, az itteni eletrol, emberekrol. Amirol Te beszelsz, az a kis "elozetes" a rugby meccsek elott, az a specialis Te Haka , vagyis egy maori megnyilvanulas, ezzel mutatjak be az erejuket, ijesztgetik az ellenseget a jatekosok, de ugyanezt tettek annakidejen a maoriak is (akik nem kifejezetten oslakosok, csak elobb jottek Uj-Zelandra a Cook-szigetekrol, mint az angolok, az 1700-as evek vegen) csak azert, hogy az ellenseget elriasszak. Ugyanezt a "haka"-t szoktak a temeteseken is eloadni, ezzel a rossz szellemeket uzik el, orok beket adva a halottnak.
(Voltam ilyen temetesen, hat az valami fantasztikus, felelmetes volt, es rendkivul meltosagos. Nem lehet ra mas szot mondani, annak olyan legkore van.)
Sajnos, nem tudok TV-t nezni, a Duna Tv is szakadozva jon be, pedig kulon antenna szolgalna a vetelere, de a hegyek nem teszik lehetove a jo vetelt.
Ha valamilyen nemzetkozi adon tudod nezni a szombat delutan 4 orakor kezdodo rugby meccset, akkor olyat latsz, ami meg nem volt: a ket legnagyobb csap ossze olyan szinten, ahogy meg sosem tettek: vilagbajnoksagon a kiwi All Blacks es az ausztral Wallabies. Es akkor 4 orakor lathatod a legujabb All Blacks haka-t is, ami fantasztikus! (Kb. olyan szintu ez, mintha a Fradi az MTK-val kuzdene a foci VB-n...:o)))
A befogadasrol pedig annyit: amikor 3 eve a lanyom allampolgarsagi eskuje zajlott, a polgarmester elsonek nekem gratulalt, es azt mondta, hogy "remelem, te leszel a kovetkezo!". Ennyit a befogadasrol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.