Romantikus, erdőszéli hotelből irányítja pár napja a TEK a lezárt déli határnál zajló rendőrségi műveleteket, de rendőrök és honvédek is laknak a környékbeli wellnesszállókban, panziókban, de még a turistahotelekben is. Letenyén picit aggódtak, amikor meglátták a lánctalpas tankokat. Egyesek szerint a sok egyenruhás miatt tisztára olyan, mintha megszállás alatt lennének a kis zalai községek, de a már szeptemberben idevezényelt katonákat megszerették.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Hotelből valóban csak irányítani lehet.
Tenni viszont a helyszínen, a közember fog.
Az értékrendet meg már ismerjük sajnos. :-(
bakegya
HATÁRAINKON BELÜL A CIVILEK SEGÍTSÉGE NÉLKÜL,CSAKKK A FIDESS KDNP-ELUTASÍTÓ RASSZIZMUSÁT KAPTÁK A MIGRÁNSOK EZREI AKIK ITT ÁTUTAZTAK. A TÚLÉLÉST SEGÍTŐK NÉLKÜL UGYANAZ A SZENVEDÉS VÁRT VOLNA AZ EMBEREKRE MINT MOST A PENGE KERÍTÉSEN TÚL SÁRBAN HIDEGBEN TAPOSÓ VÉDTELEN EMBEREKRE.A tv1 azon erőlkődik minél negatívabb híreket nyomjon a Balázska...
A rendőrvezérkar ugyanakkor kényelmes hotelszobákban,per /kopf 20-25 ezerért éjszakánként puha ágyban -gondolhattuk volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.