Minden poszton változatlan maradt a néppárti vezetőség, csak az alelnökök között lehetett némi izgalom. Végül a fideszes Gál Kinga megkapta a kellő mennyiségű voksMegválasztotta új elnökségét az Európai Néppárt (EPP) madridi kongresszusán csütörtökön, Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselője a néppárt egyik alelnöke lett. A szavazáson a magyar politikus 370 voksot kapott, így egyike lett a Néppárt 10 alelnökének, akik a következő három évben segítik a szerdán újraválasztott Joseph Daul EPP-elnök munkáját.ot.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ezentul meselhet nekem az Europai Neppart arrol, hogy mennyire akarja kizarni orbanekat a tettei miatt a partkozossegbol, egy k@rva szavukat sem fogom elhinni...

Az egyik kutya, masik eb, es "a mi kutyank kolke" is, tehat meg ezer evig csinalhatja a vadbaromsagait, senki sem fogja megallitani...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Nem értem az ellenzéket, miért bagatellizálta mindig az Eu-s választásokat.
Lepényleső
A fidesz politikusa,a kereszténydemokraták alelnöke? Hogy van ez? Ki,van kivel?
Csak a pénz szaga nevel?
1magyar
Orbán politikáját mégis csak elismerik menekültügyben?
bakegya
NÉPPÁRT az amelyik -kirekeszt-és kinyír,furmányos jogi eszközökkel,ha kell korrupcióval kinyír minden ellenzéki pártot "belügyesen"???
KERESZTÉNY-TÉNY hogy sose volt és soha nem is lesz az-ELSŐSZÁMÚ TANÚ RÁ MAGA A RÓMAI PÁPA,DE MÉG A PUTYINT IS MEGIDÉZHETNÉNK!
Gál Kinga elmehet a POKOLBA,ENGEM BIZONY NE KÉPVISELJEN!!!-hogy miért ne,CSAKKK-KKK a köbön.
justhpeter
Van jelentősége ki a néppárt egyik alelnöke a tízből ?
karma1
@justhpeter: Csakk azert van jelentosege szerintem, mert a mult heten meg ki akartak kozositeni a fideszt a bevandorlaspolitikaja, orban es ugy egyaltalan: MINDEN miatt... Mitol palfordultak ekkorat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.