Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint tömeges illegális migráció zajlik a szlovén-osztrák határon, amelynek köz- és nemzetbiztonsági, közegészségügyi kockázatai vannak.

Az M1 aktuális csatornán a tanácsadó azt mondta, ezeket a kockázatokat figyelembe kell vennie az érintett ország vezetőinek. Hozzátette: az emberekből félelmet váltanak ki az események, ezek a reakciók pedig befolyásolhatják az ország vezetőinek lépéseit is.

A vasárnapi migrációs csúcstalálkozóval kapcsolatban azt mondta, mindent meg fognak tenni azért, hogy ha kis lépésenként is, de a magyar megoldás felé tereljék az uniós fellépést.

Bakondi György beszámolt arról, hogy Magyarországon szombaton 18 óráig 36 határsértővel szemben intézkedtek, ezek egyike sem a horvát határon lépett be az országba.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Mit pofázik ez a segg az osztrák-szlovén ügyekbe, miközben vérhabosra tépik a szájukat, ha ez fordítva történik!? Kussolni kéne már az önjelölt okoskáknak, több haszon lenne belőle!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vonotok
Bakondi György ! Tökéletesen bele a fityesz gépezetébe. Egy dekával nem vagy különb mint pl . Smith Pali bácsi.
papa.49
@vukkocska: Az még soha nem volt baj ha több embernek ugyanaz jutott az eszébe, akkor vélhetően igaz is lehet a gondolat))))))))))
Lepényleső
...és ez most hányadik verzió,amit majd számtalan követ.
karma1
@wagabund: Szia, Kedves, mar megint kezded? Tegnap tobben is kertuk Toled a LINKET, amiben tudositanak a megolt nokrol!!! Megint egy alhir, aminek Te folulsz? Nem ilyennek ismertunk meg! Te ennel sokkal jobb fej vagy! Szoval a link arrol, hogy hogyan is oltek meg ezeket a noket, mert nem akartak burkat viselni? Eriksson meg azt is elmondta tegnap, hogy egy muszlim ferfi sosem venne el nem-muszlim not felesegul, akkor most mi van? LINKET kerunk szepen!...:o))))
karma1
A hulye bakondi pont ugy beszel, mintha hozzank papirokkal jottek volna be az atvandorlok, nem illegalisan... Mi van, nogradinak akarsz megfelelni minel tobb a kozszereples, annal nagyobb a "tudomanyos" multad?
Filleres program vagy, olcsojanos...
justhpeter
Ezt a halálosan gyenge faszit már igazán nyugdíjazhatnák. Folyton összezavarnak azzal, hogy nem tudom eldönteni, hogy Bakondi a nagyobb ökör vagy a Kovács mellette. Zavaromban azt gondolom mindkettő egy orbitális darab.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.