Fogolyzendülés minősített esete miatt indult eljárás tíz migráns ellen, az ügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI érdeklődésére.

Szanka Ferenc elmondta, a tiltott határátlépés szabálysértés miatt idegenrendészeti őrizetben lévő vagy a határzár tiltott átlépésének bűntette miatt elítélt, és kiutasításra váró migránsok pénteken eltorlaszolták zárkáik ajtaját a nagyfai ideiglenes befogadóállomáson. Az egész nap tartó erőszakos cselekmények során a fogvatartottak tönkretették a zárkák fűtését, és csak estére sikerült meggyőzni őket arról, hogy nyissák meg a helyiségeket.

A zendülés azonosított kezdeményezői – hét iraki, két szír és egy szerb állampolgár – ellen büntetőeljárás indult, a Csongrád Megyei Főügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat – tudatta a csoportvezető ügyész.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Kívülről kell eltorlaszolni . Csak előbb beterelni mindet .Aztán elmenni szabadságra .
Bercifiu
Ezek nem menekültek, hanem egy rohadt semmirekellő banda. Dolgozni nem akarnak, csak a követelőzés, ha nem kapják meg amit akarnak csinálják a balhét.
Az óriás plakátok helyett, inkább a kerítést kellett volna korábban megépíteni, mert Merkel mama visszaküldi hozzánk a sok léhűtőt.
kamazuka
Adófizetők bírjááááááák!
Nem gond!
lópicigáspár
Szerb migráns!!! Borultam a székről!!! :-)))
Lackó50
Minél előbb el kell szállítani őket és nem táplálni, becézgetni, mert a börtönbe is lázadást fognak szervezni. A svédek is már állítólag elkezdték repülővel a visszaszállításukat. A németek is készülnek rá. Ha már beengedték őket, akkor vállalják a visszaszállítás költségeit is. Még mindig olcsóbb, mint itt nyalogatni a s*ggüket. A németeknél már azt követelik, hogy vigyék őket szállodákba. Mi meg majd dolgozunk, hogy ellássuk őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.