A szerzett jog vagyon értékű jog. A trafikos az egzisztenciájukat, a tulajdonukat vesztették el, és nem indulhattak a pályázaton, mondta Magyar György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kártérítést azon kell behajtani aki kitalálta ezt az elbaszott rendelkezést (lézeres, hazugovics?)!!!
karma1
Szoval megvan a precedens, most mar csak arra van szukseg, hogy mind a 40 ezer trafikos, aki el lett lehetetlenitve, kialljon a maga igazaert...

Mindig mondtam, hogyha valami igazsagtalansag tortenik otthon, nem az AB-hez kell menni, mert onnan poltpetya ugyis mindent visszadob, hanem egyenesen Strasbourgba. Legalabb akkor kiderulnek a verlazito disznosagok, es talan az Unio is eszbekap, es magatol elkezdi vizsgalni Ma.o. viselkedeset, torvenykezeset, helyezkedeset (nevezetesen kihatralasat az Uniobol, kozeledest az oroszokhoz).
Talan Kishantosnak sem kellett volna elpusztulnia, es mehettek volna a leallitott jatekgepes vallalkozok is, akiktol andy kedveert megvontak a mukodest, hogy egy "megbizhato" embernek adjak ellenorizetlenul tovabb azt...
Peller Anikó
Jó, hát fel kellett tőkésíteni az andi bikát, a hűség sokba kerül, ezt mindenki megérthetné. Minek kell így felfújni néhány ember problémáját amikor végre megbízhatóbbika kerül a tévébe, aki elmondja nekünk a színtisztai gazságot és nem kell aggódnunk a továbbiakban nemzetmentő vezetőnk megkoronázása miatt.
Jankó123
Nem kell aggódnia a kormánynak, a "fejöstehenek" pikk-pakk összedobják!
EZT IS!
:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.