Orbán Viktor is elment Göncz Árpád temetésére, ám ez nem minden gyászoló szerint volt helyénvaló. "Nem szégyelli magát, hogy idejött?" – kérdezte egy idős bácsi, mikor a kormányfő és felesége testőrök kíséretében megérkezett Göncz Árpád temetésére – írta a NOL.

A kérdésre a miniszterelnök nem válaszolt, csak az égre emelte a tekintetét. Később már egyébként nem inzultálták őt, sőt, a mellette álló hölgy még a kezét is nyújtotta, amikor Mécs Imre azt kérte: mindenki fogja meg a szomszédja kezét.

Orbán Viktor és felesége virág nélkül érkeztek és a szertartás vége előtt jó húsz perccel elhagyták a temetőt, így a többi gyászolóval ellentétben nem járultak Göncz Árpád sírja elé.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Viktor szopkin!!! Az ellopott milliárdjaidból nem tellett egy szál virágra???Miért nem válaszoltál a hozzád intézett kérdésre???majd én válaszolok neked!!!azért mert neked NINCS SZÉGYENED!!! Aljas egy geci vagy!!!Nem hiszem hogy van még egy ember akit jobban utálnának ma Magyarországon mit téged!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@volvós: Az ordenáré stílusod meg a te primitívségedről árulkodik. Még jó hogy nem látjuk azt a mafla képedet, attól talán még okádni támadna kedvünk... :-DD
rugacs
@enslaved: A többség nem, de itt a zöme! :-D
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
volvós
@rugacs: 18:43
én meg okádok a nevedtöl, a stilusodtól, ...Töled !! Barom nyalóka !

Igy most 1 : 1 a meccsünk, jó volt egy darabig, hogy le voltál tiltva !!
Papuska1
Most olvasom, hogy mi marhaságot ki tudnak találni Orbán temetésen való megjelenéséről. Először is bizonyos intelligencia fölött az ellenfél nem ellenség. Ha valakinek más a meggyőződése azt bizonyos dolgokért még mindig lehet tisztelni. Ezt egy miniszterelnöknek duplán így kell tennie, pláne egy államférfi temetésén. Ez csak igen primitív körökben dívik. Másodszor kulturáltan tette, mert nem tolakodott az előtérbe, nem állt fel a temetés közepén, mert Szlovéniába kellett időre utaznia, hanem megoldotta a legrugalmasabban a dolgot. Egyébként aki egy temetésen azzal törődik, hogy beszólogasson, magáról állít ki bizonyítványt. Erről ennyi a véleményem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.