Soha nem látott tömeg áramlik ellenőrizetlenül Európába, és ha ennek nem sikerül gátat vetni, akkor a kontinens el fog veszni. – jelentette ki Orbán Viktor Lendván.

A miniszterelnök a Muravidéken a magyar önkormányzati közösség létrejöttének negyvenedik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen vett részt.

„Van nekünk, magyaroknak egy nemzeti parancsolatunk, idézem: minden magyar felelős minden magyarért. Most olyan időket élünk, hogy ezt a parancsolatot ki kell terjesztenünk, csak így tarthatjuk meg a hazák hazáját, Európát. Minden magyar és minden szlovén az uniót alkotó összes nemzet minden egyes tagja felelős a saját fajtáján túl egész Európáért is.” – fogalmazott Orbán Viktor.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Tökéletesen igaza van.
Ebbe nem lehet és nem is szabad belekötni.
világlátó
Pedig bele kell kötni, mert bár értem én és alapjaiban egyet is értek, de honnan vette ezt a nemzeti parancsolatot?Mi az hogy a hazák hazája Európa?No és ez a saját fajtáján túl egész Európáért?
A nemzeti parancsolat - ha ez már mától közmondás, ám legyen. Minden magyar felelős minden magyarért.A határainkon kívülre rekedt magyarokért is. " de mindahányan... " mondtaegy mdf.-es képviselő annak idején. A mindahányan két részre szakadt a fidesz áldatlan munkálkodása nyomán. Máris gond van a minden magyarért. Mert úgy tapasztaljuk mégsem minden magyarért vagyunk felelősek.
A hazák hazája Európa - mondja ezt Orbán külföldön, zömmel magyar ajkú hallgatóság előtt. Itthon meg dacolunk Brüsszel, Strasburg, Luxemburg ellen, pocskondiázzuk azokat, " egy kócerájt sem bíznék rájuk.A nemzetállamok függetlenségét így Magyarországot megvédjük mindenkitől és mindentől, az európai kvótarendszertől is. A korrupt Junckerstől és a kommunista Schulztól. Európán kívül is van élet ! - mondta nem is olyan régen.
A magyarok és a szlovének is ...a saját fajtáján túl... Eddig is volt már példa arra, hogy a mi fajtánk... elhangzott. Az európaiak fajta jegyei milyenek? A magyarok fajtajegyei milyenek? Nyilvánvalóan mások mint az ázsiai, afrikai, emberfajták.Ezek szerint Európa az európai emberfajta számára a hazák hazája. Magyarország meg a magyarfajú embereké.
Ezzel a fajta gondolattal már eljátszogatott néhány Európai fajú gonosztevő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.