Január elsejével a külhoni magyar állampolgárok is jogosultak lesznek e-kártya használatára - közölte Pintér Sándor belügyminiszter Szávay István jobbikos országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére adott válaszában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@papa.49: Asszem, afelol nem fog fenyegetni ilyen veszely, meglatod. Irtak: TAJ szam se kell, hogy legyen, csak az adataidat akarjak tudni... TAJ szam nelkul nem mesz semmire se ma Magyarorszagon... Erdely felol nincs kasza a NAV-nak.
Hidd el nekem,ez kizarolag a nyugatra tavozottak b@szogatasara tortenik, onnan bizony sulyos milliokat lehet emberekre raterhelni. Most mar tudni fogjak, hogy az illeto pontosan hol lakik, es hova lehet a buntit kikuldeni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@karma1: Elolvastam, és egyetértek veled...
karma1
@papa.49: Sajnos, van sajat barati korbol tenyleges tapasztalat is...:o(((
kkalman
@karma1: ma, 21:28 Nem tart ezeknek semeddig, hogy törvény legyen rá, hogy az erdélyi magyaroknak jár az ingyenes egészségügyi ellátás. TAJ kártya nélkül is.
papa.49
@kkalman: Pontosan tudom már most is úgy van...
karma1
@kkalman: Tudom, hogy muxik veluk meg az ukranokkal, meg az ingyen-nyugdij az ukranoknak, de ez most megsem arra megy ki...

A "kotelezoen bevezetik" cimu szofordulat enyhitett valtozata a "lehet neked is ilyen kartyad, ha megadod az adataidat" cimuvel felcserelve a beugratos mezesmadzag...
habonyarpi meg a finkelstein nem hiaba nyalja fel a hatalmas lovekat azoktol, akik szerint habonyt nem is ismerik...;O))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.