Január elsejével a külhoni magyar állampolgárok is jogosultak lesznek e-kártya használatára - közölte Pintér Sándor belügyminiszter Szávay István jobbikos országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére adott válaszában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Köszönöm szépen, szarok rá! Elegánsan nyújtott ívben, mint Orbán szája! Nekem jó a svéd személyi is, az EU-ban mindenhol elfogadják. Itt a csilli-villi csipecske helyett egy egyszerű cucc van! Úgy híjják, személyi szám! Az a varázspálca, bármit elintézek vele!
karma1
@Butautáló: propeller.hu/itthon/3170150-kulhoni-magyarok-is-kaphatnak-kartyat-pinter

Olvasd el az odairt valaszomat, ez ugyanaz a tartalmu cikk, ide mar nem irom le, de ervenyes ide is. NAGYON FONTOS, hogy ezzel tisztaban legyenek a kulhoniak!

Kb. 1 honapja KOTELEZOEN akartak bevezetni - akkor felzudulast vltott ki, na meg az arckepes nyilvantartasi lap is! -, most viszont egy lehetosegkent lebegtetik be, hogy kapjon rajta a hulye delikvens...

Aki kap rajta, megszivja rendesen...:o((
Butautáló
@karma1: Köszönöm szépen az infót! Örülök, hogy eljöttem onnan és eszemben sincs még egy kanyit is adni Magyarországnak! Épp külföldön melóztam a MANYUP nyilatkozás idején, semmit sem tudtam a dologról. Csak arra mentem haza, hogy már nincs meg a pénzem. Soha sem fogom látni! Költsék el az onkológián magukra, az utolsó vasig! Hat éve nem adok be adóbevallást a NAV-nak. Az itteni keresetemhez meg egyébként sem nyúlhatnak. Ha nem adom meg a lakcímem, nem is találnak rám soha. Alig várom a napot, amikor a magyar állampolgárságomról is lemondhatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.