Január elsejével a külhoni magyar állampolgárok is jogosultak lesznek e-kártya használatára - közölte Pintér Sándor belügyminiszter Szávay István jobbikos országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére adott válaszában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@papa.49: Asszem, afelol nem fog fenyegetni ilyen veszely, meglatod. Irtak: TAJ szam se kell, hogy legyen, csak az adataidat akarjak tudni... TAJ szam nelkul nem mesz semmire se ma Magyarorszagon... Erdely felol nincs kasza a NAV-nak.
Hidd el nekem,ez kizarolag a nyugatra tavozottak b@szogatasara tortenik, onnan bizony sulyos milliokat lehet emberekre raterhelni. Most mar tudni fogjak, hogy az illeto pontosan hol lakik, es hova lehet a buntit kikuldeni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Majd ha részt vállalnak az állam fenntartásában, akkor kapjanak ,,kártyát,, ahová fizet ott igényelje a kártyáját)))))))))))
karma1
@papa.49: Nem erted a lenyeget, Kedves! Nem ez a lenyeg! ez az a torveny, amit most szepen sunnyogva bevezetnek, hogy OSSZEIRNAK MINDEN MAGYART, MINDEN ADATAVAL EGYUTT! Ugye, kb. 1 honapja lebegtettek be itt a Propin ezt a hirt, akkor mindenki folhordult ellene, meg arckepet is akartak kerni, emlexel? (En erre azt irtam, hogy miert, mit csinaltak azokkal a kepekkel, amit a szemelyi okmanyok kivaltasakor 2 peldanyban mar odaadtunk nekik? 1 ment mindig az igazolvanyba - most ezt komputerrel dolgozzak ra a kartyara - 1 meg ment a Kozponti Nyilvantartoba ).
Ha a kulfoldon eloktol a vilagon semmit se kernek, "CSAK" a lakcimuket, Neked ez nem tul budos egy kicsit?

HISZEN IGY AKARJAK VEGIGKISERNI, FELMERNI, hany ember el kulfoldon, es HOL???
Tudjal rola, ha nem jelented be a NAV-nal a kulfoldre tavozasodat, csak "lelepsz" (mert esetleg vissza is akarsz meg jonni, ha nem sikerul a kalandod) , a NAV automatikusan minden evben elvarja Toled az adobevallast, es ha Te pl. mubutorasztaloskent dolgoztal maszekkent otthon, akkor - ha nem nyujtasz be adobevallast- MEGBECSULIK , mekkora lett volna az adod az adott evben, es EZT AZ ADOT KIVETIK RAD, es persze errol Te mit sem tudsz Londonban, de a NAV-nal ketyeg az ado-orad! Persze, nem fizetsz - ezert megkapod a sokszoros buntit is, kamatos kamattal...

Na, EZT a kartyasdit ERRE az esetre talaltak ki, varni fognak 5 evet, (ennyi a bizonylatmegorzesi ido), es akkor zuditjak a nyakadba az egesz adotartozast.
karma1
@papa.49: Folyt: Az is hulye, aki ennek bedol, es egy sz@r muanyagkartyaert bemondja a szemelyes adatait.!
karma1
@papa.49: A fenti infot en sem tudtam, de amikor a hivatalos oknyomozo cikket olvastam (kb. 4 evvel ezelott) meghult bennem a ver, mert csak magyar utlevelem volt, es en sem jelentettem be az eltavozasomat, mert en is csak egypar evre gondoltam tavozni, melozni kulfoldon.
Arra is kivancsi lennek, hogy mi tortent azzal a 11 emberrel, akiket az allam visszacsabitott a "Gyere haza fiatal" 2 millio forint/fo programban, mert azoknak BIZTOS, hogy a NAV megvizsgalta az adohelyzetuket. Mivel ok nem a milliardos csalo retegbol kerultek ki, a NAV siman levadaszhatja oket, hiszen csak a csorokat bunteti a NAV, horiarcu vajna nyugodtan csalhatja tovabb az adojat, ora sosem fognak lecsapni, de meg egy immel-ammal vegzett ellenorzest se fog kapni...
papa.49
@karma1: Ezt értem és nekem nem is kell az E-kártyájuk, az én személyim már a sírig jó lesz, de minek a ,,külhoniaknak,, ilyen kártya, szerintem meg pont azért mert evvel akarják őket bevonni az így is haldokló szociális ellátásba, később egy ,,saláta törvény,,- be be biggyesztik a szükséges passzust, oszt. mi meg nézhetünk, hogy az erdélyi ,,újmagyar,, a félméteres bajuszával, meg a kalapjával megelőz a kórházban...
karma1
@papa.49: Asszem, afelol nem fog fenyegetni ilyen veszely, meglatod. Irtak: TAJ szam se kell, hogy legyen, csak az adataidat akarjak tudni... TAJ szam nelkul nem mesz semmire se ma Magyarorszagon... Erdely felol nincs kasza a NAV-nak.
Hidd el nekem,ez kizarolag a nyugatra tavozottak b@szogatasara tortenik, onnan bizony sulyos milliokat lehet emberekre raterhelni. Most mar tudni fogjak, hogy az illeto pontosan hol lakik, es hova lehet a buntit kikuldeni.
papa.49
@karma1: Elolvastam, és egyetértek veled...
karma1
@papa.49: Sajnos, van sajat barati korbol tenyleges tapasztalat is...:o(((
kkalman
@karma1: ma, 21:28 Nem tart ezeknek semeddig, hogy törvény legyen rá, hogy az erdélyi magyaroknak jár az ingyenes egészségügyi ellátás. TAJ kártya nélkül is.
papa.49
@kkalman: Pontosan tudom már most is úgy van...
karma1
@kkalman: Tudom, hogy muxik veluk meg az ukranokkal, meg az ingyen-nyugdij az ukranoknak, de ez most megsem arra megy ki...

A "kotelezoen bevezetik" cimu szofordulat enyhitett valtozata a "lehet neked is ilyen kartyad, ha megadod az adataidat" cimuvel felcserelve a beugratos mezesmadzag...
habonyarpi meg a finkelstein nem hiaba nyalja fel a hatalmas lovekat azoktol, akik szerint habonyt nem is ismerik...;O))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.