Milliós luxuszakót kukázott ki egy ismeretlen Szijjártó Péter házánál. A darab a magát magyar luxusmárkaként beállító Silka divatház terméke, és egészen biztosan a miniszter tulajdona volt, ugyanis bele van hímezve a neve. Ennél a cégnél az olcsóbb konfekciózakók ára 300 000 forintnál indul, a személyre gyártott darabokért viszont már milliót is elkérhetnek.

Milliós luxuszakót kukáztak ki Szijjártó házánál

A minisztérium szerint nincs itt semmi látnivaló:

egy elhasználódott zakónak természetesen lehet az a sorsa, hogy végül a szemétben végzi. Azt valószínűsítették, hogy a zakó Szijjártó költözésekor kerülhetett a többi lommal egy konténerbe, amikor kiürítették a korábbi, szintén dunakeszi házát. Ezen túlmenően a miniszter nem kívánta kommentálni a "zakógate"-t, csak megdöbbenését tolmácsolták, hogy egyesek a kukából bányásznak, és azt lefotózzák.

A képet az Index ablakán fújta be a szél. A lap joggal kérdez rá, hogy az elhasználódott ruhadarabot miért nem karitatív célra ajánlotta fel a miniszter.

Cikkünk megjelenése után a mi ablakunkon pedig a Külgazdasági- és Külügyminisztérium kiváló reakcióját fújta be a szél.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Jobban élünk mint négy éve.
Magyarország egyes polgárai jobban teljesítenek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Ezen túlmenően a miniszter nem kívánta kommentálni a "zakógate"-t, csak megdöbbenését tolmácsolták, hogy egyesek a kukából bányásznak, és azt lefotózzák.
Sajnos sokan kukáznak nem csak milliós zakót tőled te féreg, hanem egyre többen
mert m.blog.hu/hu/hungaromem/postimage/602763_638990499457476_640098367_n_1389523218.jpg

ti meg dőzsöltök !
dr. prédikátor
Ugyanezt a hirt küldtem be , de szépen kitörölték!!!De ennek a geci zselés prütyinek is kijárna már egy rendes"zakó"!!!
magyarbakancs
Jobban élünk mint négy éve.
Magyarország egyes polgárai jobban teljesítenek.
feleselek
Ha egyszer kinőtte... Nagy lett a mellény!
volvós
A zakó belsejében nagyon hasonlít a kis fehér megszáradt folt
valamilyen anyagra a neve mellett ( vagy egy simicska jelzö ) :-)))
human
Erről Bödőcs Tibor poénja jutott eszembe, hogy mi lenne, ha valaki az ország vagyonát feltenné a kaszinóban és nyerne. Másnap pick szalámival kergetnék a rendőrök a drágább lazacért tüntető nyugdíjasokat. A közmunkások elefántcsontnyelű gereblyével söpörnék a húszezreseket. Szájukban az a szivar lógna, amit még Fidel Castro sodort 58-ban Che Guevara combján. A szőlősben Gucciban lenne a madárijesztő. A templom egere pedig kaviármérgezésbe halna bele.
Csizmás Kond
Na nehogy má ne dobhasson el valaki egy kabátot...
nemkati
@Csizmás Kond: MNO
2006. március 26., 16:24
Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség, és a limuzinszocialisták helyett felelős döntéshozók kellenek a parlamentbe és a kormányba is – írja közleményében Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője.
csa-csa
@Csizmás Kond: természetesen mindenkinek joga van bármijét kidobni ha nem kell. Szijjártó esetében szerencsésebb lett volna, ha akár egy padon hagyja (ha már lusta elvitetni egy gyűjtőhelyre) minthogy szó szerint a szemétből kelljen kihalászni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.