Ha ettől nem megy a falnak a teljes Soros György zsebében keltetett Fidesz-vezérkar, akkor semmitől! A külföldieknek adható legmagasabb állami kitüntetéssel, Szabadság Érdemrenddel tüntette ki Petro Porosenko ukrán elnök csütörtökön Soros György magyar származású amerikai üzletembert.

Az államfő személyesen adta át az érdemrendet a kitüntetettnek. Az átadási ceremónián kiemelte, hogy az üzletember és mecénás elmúlt években végzett tevékenysége jelentősen hozzájárult a jelenleg Ukrajnában zajló demokratikus változásokhoz. A még Ukrajna függetlenné válása előtt, 1989-ben létrehozott Reneszánsz Alapítvány az elnök szavai szerint már több mint 25 éve játszik fontos szerepet az ukrán állam fejlődésében és a demokrácia megszilárdulásában.

A kitüntetés hivatalos indoklása szerint Soros György az érdemrendet "az ukrán állam nemzetközi tekintélyének erősítéséért tett személyes szolgálataiért, a szociális és gazdasági reform megvalósításához való jelentős hozzájárulásáért és sokévi eredményes munkásságáért" kapta.

Soros György nagy megtiszteltetésnek nevezte a kitüntetést. Olekszandr Szusko, az ukrán Reneszánsz Alapítvány vezetője Facebook-oldalán azt írta, hogy Soros György kivételt tett Ukrajnával, hiszen "negyedévszázad alatt semmilyen állami kitüntetést nem fogadott el egyetlen országtól sem".

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Imádom ezeket az összeesküvés elméleteket,bármi történik a világban,mindig van egy háttérből irányító gonosz erő,USA,zsidók,Únió és természetesen a "pénzügyi háttérhatalmak",akik azonosak az előzőekben említettekkel.
Égnek áll az ember haja,hogy mennyi megvezetett barom él ezen a földön,vagy túl sok Star Wars-t néztek.
Ezen elméletek gyártói pont arra játszanak,hogy míg kiforgatják a zsebeidet és hülyét csinálnak belőled,addig te azzal legyél elfoglalva,hogy ki is lop meg téged és ki keveri a szart a világban.
Ellenségkép legyártva,a hülyék köpködnek rájuk,addig a mesemondóknak meg lé a zsebbe.
Toby
Sopasch a kondaqrmánynak !
Ez a fidesznyik patkánytelep Sorosozik éjjel-nappal, miközben már egy Ukrajna is felismeri a demokrécia lényegét !
bencemacska
@human: tegnap, 22:53
Szerintem OV-t meg Putyinnak kell kitüntetni, mivel őt segíti az ukrán hadsereg dezertőreinek rejtegetésével!
prime777
@hetöndöe: Lehet kurva nagy igazságod van.Tényleg.Tetszett.
Én mondjuk Drábikkal vagyok így.
Pedig tutti,hogy sok igazat mond,de akik lesik a szavait (sokan) azok mindent benyelnek A-Z-ig tőle.
Pálinkafőző Rézüst
"... a teljes Soros György zsebében keltetett Fidesz-vezérkar.."
Ez nagyon találó! Mondhatnám, hogy telitalálat!
Oda szarnak az efftásak, ahol még mindig esznek...
perfekt
Sokba kerül még az a kölcsön Porosenko az Ukrán népnek! Meg vagytok véve kilóra.Igaza van@varirmag: -nak-és még a Szabadság érdeméremmel? nahát-el tudom képzelni azt a szabadságot. Valszeg-készítik már az arany budi ülőkédet is.Igaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.