Ilyen volt:

Megint új frizurával támad Szijjártó Péter

És ilyen konszolidált lett:

Megint új frizurával támad Szijjártó Péter

Vajon magától váltott, vagy szóltak neki, hogy a drága öltönyhöz visszafogott frizura illik?

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szoltak neki. Magatol ez egy gatyat sem tud felhuzni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Szoltak neki. Magatol ez egy gatyat sem tud felhuzni.
Január
Azt a tarajos frizurát nem is lehetett volna viselnie. Aki, azt akarja, hogy komolyan vegyék annak a megjelenése ne polgárpukkasztó legyen! Ő már elmúlt 14 éves.
A diplomáciában mindenki konzervatívan elegáns megjelenésű, az idősebbektől tanulni nem szégyen.
Január
@Január: Azért 37 éves korára már kialakulhatott volna a stílusa! Ebben a korban már nem kisérletezgetünk, hogy mi áll jól, s mi nem, főleg nem akkor, ha diplomáciai pályán van valaki, s egy országot képvisel...
Szókrakész
Profilból már majdnem hasonlított egy hangyászsünre.
pbalage
munkába menet először a zoknit kellett megstoppolni, aztán a zakót is ki kellett b@szni a kukába, a delfineket is meg kellett etetni... a séró belövésére nem maradt már idő.
Rózsika Hatházi
Szógyártó kakadu frizurával, vagy anélkül felér egy ökológiai katasztrófával. Ránk nézve. :)))
Fradigege
Amikor levette a zakóját, összekócolódott a frizu. Így csak bemágneseződik.
Jankó123
Csak úgy nőhet a fejére ilyen frizura, ha alatta szar minőségű a trágya!
:-)))
Desischado
Akármilyen is a haja, semmit nem változtat azon a tényen, hogy egy gerinctelen parazita!
mariaberta
Ennek még nem nőtt be a fejelágya . Hogy lehet egy ilyen emberrel nevetés nélkül tárgyalni? Már a ránézéstől elfog a nevetés.
nezelodo
Nem kell fikázni, hamarosan minden diplomata őt követi Európában, sőt a tengeren túl is! Ja meg a főnökét. Egyenlőre még csak irigyelnek bennünket nem az új diplomata divat miatt, hanem tátott szájjal nézik a gazdasági növekedésünket, és a receptért állnak sorba.
Lepényleső
A kép valóban konszolidált. A kép tanulságáról azonban más a meglátásom. A három alak úgy van jelen,mint aki egy idegen bolygóról jött előadását hallgatja,holott ő csak 1/4-ed,
mégis ő viszi a prímet.
Marcipán
Szerintetek a Göncz Kinga jobban nézett ki? Mert szerintem nem! Jobban végezte a feladatát? Azt sem... Akkor mi ez a fújjolás?
eszegfu
@Marcipán: Lehet, hogy fizikálisan Göncz nem a legszebb nő és Szijjártó nem a legszebb férfi... de nem ez a gond... csupán, ha Göncz is mondjuk rövidre vágatja a haját és "kakastartéjt" csinált volna zselével bekent hajából, akkor u.ugy nem lehetett volna komolyan venni, mint Szijjártót ezzel a kb. 14-16 éveseknél divatos frizurával. Nem hiszem, hogy a világ bármely országának a külügyminisztere ilyen hajjal bármikor és bárhol megjelent volna. Látod azoktól a "tanácsadóktól" nem sajnálom a pénzt, akik felkészitik, tanácsokkal valóban ellátják: hogyan kell más-más alkalomra felöltözni, mi az előnyös, mi a "kötelező" öltözet, vagy a másik ország szokásaira figyelmezteti M.o. vezetőit! Én kb. ezért "fújjolok"...
Marcipán
Viszont szerintem, őszinte ez a megjelenés.Nem látok benne kirívót.
mariaberta
Egy nőnek lehet bármilyen frizura, sőt, lehet kopasz is. De egy férfikormánytag, mégpedig állítólag külügyminiszter, nem viselhetne bohóc frizurát. A tárgyalópartnernek nemcsak a szövegével, de a látványával is meg kell küzdeni, hogy kibírja nevetés nélkül.
bretagne
@Yoda69: Egyet értek! Nem magától lett szolid!
eszegfu
@Marcipán: 16:47 Hát tisztelt Kolléga, akkor szivesen Neked adom ezt az "őszinte megjelenésü" embert... és ezennel elfogadom a véleményedet!
Aki Én
Azon csodálkozom, hogy nem a kinevezése előtti napon tett rendet a fején. Az már tényleg gáz volt. Jöhet a belső korrektúra.
pagoda
Néha nézhetne tükörbe, hátulról is. Vagy neki ez tetszik? Az ő korában és tisztségében nem illő!!!
vukkocska
Azért a kép önmagáért beszél. Osztja az észt, a mellette lévő embereken meg látszik az érdektelenség. Ahányan vannak, annyi felé néznek. Persze, egyik sem magyar, egyik sem fideszes, így nem kötelező a nyálazás.
Toby
Karácsonyra donjunk össze neki egy fejgereblyét ! A divatmajomnak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.