Az MSZP szerint a párizsi merénylethez hasonló "gaztettek" megelőzéséhez a világ polgárainak összefogására van szükség, a döntéshozóknak pedig politikai és vallási nézeteiktől függetlenül sürgősen cselekedniük kell, hogy megállíthassák a fanatikusokat, az őrült gyilkosokat. 

Az ellenzéki párt szombati, az MTI-hez eljuttatott közleményében részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak, a több száz sebesültnek pedig mielőbbi felépülést kívánt.

Közölték továbbá: a terrorizmus elleni küzdelem az Európai Unió közös feladata is, mindenki közös érdeke, és egyik tagállam sincs egyedül ebben a küzdelemben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...és mi lenne a sürgős cselekedet ,...lebontani a kerítést ?
lópicigáspár
Teljesen igazuk van! Összefogásra van szükség! Összefogni az összes ilyen férget és meg sem állni velük Ausztráliáig! Majd valahol az óceán fölött véletlenül kieshetnének!
silber13
@Csizmás Kond: Már írtam, hogy az átkelésre használt hajóikat egy közepes rombolónak közvetlenül mellettük, végsebességgel történő elszáguldásával keltett hullámai bizony felborítják. Ezt kell tenni, aztán lehet úszni. Ha meg esetleg lőnének, akor simán legázolni.
Csizmás Kond
...szerintem a nagyok között kell keresni a kicsiket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.