Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke szerint egyszerre megrendítő és felháborító a párizsi terrortámadás és a legkevesebb, hogy a gyászban osztoznak az áldozatok hozzátartozóival, barátaival, a francia néppel.

A volt miniszterelnök szombati, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, szinte lehetetlen nem gyűlölettel válaszolni a gyűlöletre, de mégis meg kellene próbálni, hogy emberek maradjunk.

Azt írta, 2015. november 13-ája Európa szeptember 11-éje lesz, szinte minden meg fog változni. "Csak rajtunk múlik, hogy az elkerülhetetlenül bekövetkező változások emberibbé, jobbá teszik-e Európát vagy mi is a gyűlölet martalékaivá válunk".

Gyurcsány Ferenc azt kérte, hogy a részvétnyilvánítók délután öt órától a budapesti francia nagykövetség előtt gyújtsanak gyertyát az áldozatok előtti tisztelgés jeleként és hajtsanak fejet az ártatlanul meggyilkoltak emléke előtt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
A gyűlölet és gyűlölet között óriási a különbség. Akiknek az eredeti, vagy választott hazájukban elveszik életterüket, kicsúfolják vallásukat, nap mint nap megaláznak, azoknak okuk van gyűlölködni. És azoknak is, akikre ezt a helyzetet rákényszerítik hatalmi szóval. Mert nekik meg az áttelepültek veszik el életterüket, csúfolják ki vallásukat, és őket alázzák meg nap, mint nap.
Akik miatt a sorsuk így fordult, azokat ez nem érdekli. A népek háborúját is csak messziről nézik elégedetten.
Csizmás Kond
@silber13: A szomszédok tényleg szállítottak de Ferencet ette a nyavalya, hogy ide hozzák.
Csizmás Kond
@Eriksson: ...választott haza...na ha ott vernek át azt úgy mondják rossz lóra tettél.
Eriksson
@Csizmás Kond: A mostani "menekültek" is azt mondják ide akarok menni, oda akarok menni. És választhattak, mert Merkel megengedő volt. De a régi betelepültek is tárt karokkal várják őket, hogy majd közösen gondoskodjanak Allah követőinek paradicsomáról.
Manapság Franciaországban vannak legnagyobb számban iszlám (muszlim, mohamedán, stb) kolóniák, zsidó gettók. A békétlenség érthető. Amit nem tehetnek meg a közel-keleten, azt elintézik Európában.
DND
jo ez a Gyurcsany, odacsoditi a tomeget a francia nagykovetseg ele
nem is lesznek annyira idegesek az odavezenyelt rendorok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.