Hírszerzési ügynökségek nem hivatalos információi szerint 10-15 magyar állampolgár tartózkodhat fegyveresként Szíriában – áll abban a tanulmányban, amelyet az Országos Kriminológiai Intézet tudományos főmunkatársa, Póczik Szilveszter jegyez. Megkeresésünkre Póczik arról számolt be, hogy a tanulmány megjelenése óta birtokába jutott információk alapján már a fenti szám nyolcszorosa lehet a valós.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Amennyiben igaz a "hírszerzési ügynökségek" infója, akkor hamarosan Sunyisztánban is "petárdáznak" !
A TEK kösse fel az összes kordura-alsóját !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Vizual: Ez még akkor volt ugye, amikor "a Korán az emberiség utolsó lehetősége" volt? ...Változnak az idők.
eszegfu
@nemkati: 14:52 Szerintem 1 biztos, hogy vannak magyar zsoldosok Sziriában, de hogy hány emberről van szó és melyik oldalon... adatok hiányában még a szakértők sem tudják.
Mangu
@nemkati: Hírszerzési ügynökségek nem hivatalos információi szerint 10-15 magyar állampolgár tartózkodhat fegyveresként Szíriában - szellemi képességed a régi!
Mangu
@Horizont: Akkor mondj egy olyan hadsereget, melyben nem kapnak pénzt a katonák, hogy végrehajtsák feladatukat, melyre kiképzik őket.
Mangu
@Horizont: Ezt te sem gondolod komolyan. Aki önként vállalja a katonai szolgálatot pénzért (régiesen "zsold"-ért), bárhol, az zsoldos. Ne mosd össze a kényszer sorozottakkal őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.