Alig telt el mindössze öt évecske Magyarország megszállása után, és Brüsszelben máris feltűnt valakinek, hogynémá', valaki meg elfoglalta az egyik tagállamunkat. Ja, és nem az arabok. Nem kellenek ők ahhoz. Aki nem értette volna, hogy mi ez a ghandista hozzáállás a… Annyi tanulsága azért van a dolognak, hogy most már Brüsszelben is kezdik látni: Magyarországot elfoglalta egy maffiaszervezet, amely az állami és az uniós forrásokat csapolja meg. Minden igazi maffia így működik (plusz drog-, fegyver-, szex- és szerencsejáték-biznisz, de ez utóbbi itt is megvan). És nemcsak kezdik látni, hanem ráébredtek, hogy nekik kell ellenük föllépni is. Mi, magyarok már nem tudunk, mert elfoglalták az államunkat: a törvényhozó és végrehajtó hatalom mellett az ő kezükben van az önkormányzati szféra, a sajtó jelentős része, minden pénz elosztása és az igazságszolgáltatás is.

Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Várjuk ki a végét. Ceausescu is sokáig uralkodott, mégis jó vége lett.
Csizmás Kond
@Yoda69: ..nem kell egyéb csak egy kamera meg fordulatszámszámláló és néhány félóra a kiszámításához...és még akkor sem fogja tudja senki hogy melyik szám lesz a nyerő...hacsak nem manipulálják...az pedig nem matekozás hanem macerálás.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Politizálni lehetne tisztességesen.
Csak 4 év alatt 40 év jövedelmét kell nekik össze szedni.
Mivel nincs biztosíték rá ha letelik a mandátum akkor nem biztos,hogy újra válasszák a delikvenst.
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,A szerencsejáték már a nevében csalást jelent, tehát bárhol bárki üzemelteti az csal. Az ami ma nálunk van ugyanolyan mint bárhol a világban. Itt azért lett szálka mert próbálták egy kalap alá terelni."
,,A szerencsejátékban a szerencsét épp az emberi butaságra alapozták."

Egészen elképesztő, hogy mennyire nem látod a lényeget. Egészen elképesztő miket hordasz össze, aminek semmi köze a témához, de még csak a valósághoz sem.
Csizmás Kond
@Aki Én: Téged elképeszteni nem nehéz...
Dr. Felipe
Ahol hús van (uniós pénzek) ott légy (rogánhabonylázárvajnatiborczgarancsi és a főg..i) is van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.