Orbán Viktornak a gyermekszegénységről tett kijelentésének köze sincs a valósághoz – állítja egy civilszervezet vezetője. A Gyermekétkeztetési Alapítvány szakembere szerint a 14 év alattiak 37% -a, 380 ezer gyerek nyomorban él. Közülük 320 ezren jutnak ingyenes étkezéshez. A szervezet szerint a karácsonyi szünetben közel 8000 családnak két héten keresztül nem lesz miből megetetnie a gyermekeit.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@Aki Én: @karma1: Sosem voltam liberális, legalábbis nem az szdsz féle.
Aki Én
@enslaved: Most akkor mégis te vagy a Szandi?
Aki Én
@karma1: Óóóó, akkor talán te vagy az egyetlen aki nem tudta? Ok, távol élsz, ez lehet az oka. Tudod olyan liberális eszmék meg ilyesmi... Ahogy az lenni szokott.
Azt beszélik legalábbis. De talán a többit majd ő elmondja nekünk. Ki tudja, lehet, hogy csak alaptalan pletyka.
karma1
@Aki Én: Uriember biztosra nem fogad, nem szegyelled Magad?...:o)))
kkalman
A kormányt egyáltalán nem érdeklik az emberek. Így a gyerekéhezést csökkentő civil kezdeményezés is mehetett a kukába. Hazugovicsék szerint a fellegvárból nézve nem létezik, ezért nincs szükség, ők megoldották, másnak meg semmi köze hozzá.
enslaved
@Aki Én: Rólam valamiért szeretnek pletykálni az itteni emberek, attól érzik jól magukat. Különböző neveket is kapok, ami felettébb szórakoztat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.