Szeretném tudni, önök mit gondolnak, ugyanis a nyilvános vitákban és a kommentekben mindig kikerülik a választ, ha ezekről a kérdésekről esik szó. 1. A Fidesz nemrég azzal kampányolt, hogy a menekültek „elveszik a magyarok munkáját”; az elmúlt 10 hónapban hány magyar munkáját vette el mondjuk egy szír menekült? 2. Szijjártó Péter milliós zakót dob a százmilliós villája előtti kukába – mivel a miniszter fizetése nyilvános adat, és abból erre a fényűző életmódra nem futná, ön szerint honnan szerez rá pénzt? 3. Hát Rogán Antal? 4. Apropó, Rogán: tavaly decemberben még a Fidesz frakcióvezetőjeként arról beszélt, hogy a kormánypárti képviselőcsoport támogatja Kocsis Máté javaslatát a gyerekek, újságírók és politikusok kötelező drogszűréséről, és szerinte „a drogszűrés ellenzői a drogot támogatják”; azóta sincs ilyen szűrés, tehát önök, fideszesek a drogot támogatják? 5. 2008-ban a Fidesz népszavazáson törölte el a felsőoktatási tandíjat, kormányra kerülve viszont sokkal...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
@F_Viktor: Francba. Ezért nincs még trafikkulcs a zsebemben :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@eszegfu: Nem egyenlő. Én rájuk szavaztam de nem vagyok Fideszes, Szavaztam az MSZP-re is de emeszpés se voltam. Nem tudom hogy van a tagdíjjal sem, soha nem fizettem, de szerintem ma nem is abból dőzsölnek hanem a leosztásból, ezért is alakul maponta annyi széltolóegyelt..
eszegfu
@Csizmás Kond: 18:31 El kell fogadnom, hiszen igy érzed! Nekem ez egy "pártoló" tagsággal egyenértékü... de ez csak az én véleményem! A többivel egyetértek!
Csizmás Kond
@eszegfu: Naszóval... te pártatlan vagy de szavaztál akkor most annak a tagjának érzed magad ?
eszegfu
@Csizmás Kond: Igen, azt gondolom "megfogtad" a lényegét... De ujra csak azt hangsulyozhatom: ez csak az én véleményem! És természetesen nem biztos: igazam is van... nem igazán erre törekszem... inkább a "csevelyre"!:)
Csizmás Kond
@eszegfu: az igazság az vagy nincs vagy mindenkinek van...:)
eszegfu
@Csizmás Kond: Bizony, bizony... valahol a kettőnk között lehet!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.