Az Országgyűlés ma antikorrupciós vitanapot tart a Jobbik kezdeményezésére. Elképzelni sem tudjuk, hogy 2015-ben, Kövér László parlamentjében egyáltalán hogyan kerülhet szóba ilyesmi, és főleg: miről fognak "vitázni", de amint többet megtudunk, azonnal elújságoljuk!

Az ülésnap, amely a Ház aktuális kéthetes ülésének zárása, délelőtt 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, majd kérdések és azonnali kérdések következnek. 

A parlament honlapján elérhető információk alapján az emberi erőforrások miniszterétől több frakció is választ vár majd. A fideszes Kovács József arról érdeklődik, hogy tovább csökkennek-e a kórházi várólisták, a jobbikos Dúró Dóra arra kíváncsi, mikor lesz végre béremelés a kulturális ágazatban, míg az LMP-s Ikotity István azt kérdezi, mi a logika az újabb felsőoktatási szakok megszüntetése mögött.

Ezzel egy időben a szocialista Kiss László arra vár majd választ a fejlesztési minisztertől, hogy a III. kerületieknek meddig kell még elviselniük a közlekedési káoszt.

A képviselők az ülésnap végén a Jobbik kezdeményezésére a korrupció visszaszorításáról és a korrumpálódott politikusok elszámoltatásáról vitázhatnak, több mint 8 órában. Az ellenzéki párt kezdeményezését az MSZP és az LMP is támogatta.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Talán inkább Anti korrupciós napot... Merthogy Tóni, vagyis Anti neve gyakran kerül említésre korrupciós ügyekben. Talán így érthették? De akkor miért nem Anti korrupciós ,,emútötév"?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Megint kell valami támadási felület az ellenzék ellen. Nyilvánvalóan és csakis.
perfekt
Ez---ez a 21.évszázad legjobb ?? vicce!
Yoda69
Don Victo Orban is felszolal - gondolom.
nyanya001
A Rogán Anti korrupciós is ott lesz ?
Vagy nem és azért antikorrupciós ? :)
Aki Én
Talán inkább Anti korrupciós napot... Merthogy Tóni, vagyis Anti neve gyakran kerül említésre korrupciós ügyekben. Talán így érthették? De akkor miért nem Anti korrupciós ,,emútötév"?
Hellcat
Ne röhögtessetek már. Az lesz a csoda ha kibírják röhögés nélkül.
Szókrakész
Ezen is lesznek vagy tízen.

A többi meg a büfében korrupciós gyűlést tart.
KERKA
Sajnos nem tudom nézni, de estére izgatottan várom a jobbik kiugró sikereit. De megjósolom előre, csendes vihar a biliben:))
Szókrakész
@KERKA: Mint a 20 évet a 20 évért lózungjuk?
dr. prédikátor
Nem csak az Anti-lop, lop itt már apraja meg nagyja is!!!Még hogy korrupció ellenes vitanap! Na ne röhögtessetek mán!!!
KERKA
@Szókrakész: Na, annak is jó hangzása volt. Ez volt a jobberek csatakiálltása, aztán álltak egy helyben:))
Szókrakész
@KERKA: És hányan megkajálták.
Szépen csomagolt xar volt.
Szókrakész
@dr. prédikátor: Az üvegzsebek mind eltörtek.
eugen4402
Esetleg megkérdezhetnénk a román belügyeseket, hogyan kell nekifogni az ilyen akciónak, ha nem csak látszatharcot hirdetünk, hanem tényleg ki akarjuk söpörni a szemetet. Biztosan segítenének...
Szókrakész
@eugen4402: Akkor már önmaguknak fel is rakhatnák a bilincset és:
Cella, csíkos öltöny rendel.
eugen4402
@Szókrakész: Nincsenek illúzióim, a korrupció elleni harcot kipipálják egy vitanappal, ők mindent megtettek, ami tőlük elvárható.Tovább egy lépést se, hiszen ők képviselők, nem öngyilkos merénylők...
Szókrakész
@eugen4402: És mint képviselők persze esküt tettek, hogy a nép javát akarják. De az összes javát.
Hűek esküjükhöz.
eugen4402
@Szókrakész: Nagyon igazat írtál! Az utolsó "javunkat" is magukévá teszik, és mi a hála? Ahelyett, hogy hálaimákat rebegnénk lelkük üdvéért, folyamatosan szexuális aktusnak vannak kitéve, mindenki őket ba..ogatja. :-)))
Toby
"Na, ez is megvót" és megy minden tovább, ahogy eddig, közpénz ás uniós lé a cimbikéknek, mészáros & mangalicza hamarosan már repülőgépeket is gyárt, nem a blrek nőttek, hanem a képviselői zakókon a zseb, girnyó-szesz is "megáll a saját lábán" , a tiborc-csávó sem retteg a gazságszolgáltatástól, a termőföld pedig azé, aki...-nek narancsbőrbe kötött párttagkönyve van, orbánc Kisz-titkár pofaképével !
nemjoezigy
Képviseleti, vagy ha úgy jobban tetszik parlamenti DIKTATÚRA van Magyarországon!
Tehát, ahogy írjátok @eugen4402: @Szókrakész: és a Többiek, ez csak megint csak porhintés, parasztvakítás, ezt is megcsináltuk, a nép fogja be program!
eugen4402
@nemjoezigy: Talán az lehet némi pozitívum, hogy egyre többen látjuk, mennyire átlátszó a nagy nekibuzdulás, vitanapot kiteszik a kirakatba, a biznisz pedig zavartalanul folyik tovább.
nezelodo
Nincs humorérzéke a lenyúlós állampártnak! Én a helyükben a "vastagbőr" címet adtam volna a munkaanyagnak. Akkor még volt, amikor PÖCS-nek nevezték az alkuló pedagógus, munkacsoportot, gondolom az önként jelentkező párthívekre gondoltak a névadásnál.
Hofipisti
Miután szerénytelenség, ha valaki magáról papol, ezért aztán pártunk és kormányunk jól nevelt politikusai - öt és fél év kormányzás után is - inkább "elmútnyócéveztek".
Van oly vastag bőr ...
Desischado
Mi a manó, ezek mint anti korrupció ellenesek?! Sírni kell ezen, annyira keserves, hogy játszák a hófehérkét. Majd verik a mellüket, hogy ez is megvót, mi mindent megtettünk, aztán lopnak vígan tovább! Amíg hülyék vagyunk, és hagyjuk!
kukac50
Hiába a vitanap lopnak ameddig csak tudnak!
A vagyonosodásukat meg nem vizsgálja senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.