"Meggyőző logikai kapcsolat" van a terrorizmus, és aközött, hogy muzulmánok jönnek Európába - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Politico.eu című portálnak adott interjújában. Szerinte "ezt a tényt" Európa vezetői figyelmen kívül hagyják, méghozzá azért, mert politikailag korrektek akarnak maradni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Idióta csúti makákó, a dán lövöldőzős sem migráns volt, csak ahhjoz is hülye vagy, hogy ielőtt kinyitott az ótvaros pofádat, előtte legalább a neten megnézd a témát !
Felcsúton nem müxik a wifi ? Vagy nincs net ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Idióta csúti makákó, a dán lövöldőzős sem migráns volt, csak ahhjoz is hülye vagy, hogy ielőtt kinyitott az ótvaros pofádat, előtte legalább a neten megnézd a témát !
Felcsúton nem müxik a wifi ? Vagy nincs net ?
Toby
@Horizont: Azt már olvastam valahol, hogy a csúti makákó, rendesen hülye a pc-hez ! Mint minden máshoz is, csak a "saját lábon álláshoz " ért !
1magyar
Érdekes, hogy a migránsok, akikkel együtt jött Európába a 2 fotóval körözött migráns, akit okt. 3-án regisztráltak, hamis útlevéllel,nem adják fel az emberkéket. Pedig biztosan látták és beszéltek is velük a hosszú úton.
eugen4402
Anno a biatorbágyi merénylet is terrorcselekmény volt, nem vagyok biztos, hogy Matuska Szilveszter migráns lett volna.
Ez a mondás úgy működött, hogy minden alma gyümölcs, de nem minden gyümölcs alma...
1magyar
@Horizont: De, tv-ben láttam, van 2 fő olyan aki a migránsokkal jött be és az lehetetlen, hogy nem látták,beszéltek ilyen hosszú úton.
1magyar
@Horizont: Olyanok is vannak. Sőt! Azok vannak többen.
papa.49
Honnan állapította meg eme ,,magvas kijelentést,, a felcsúti elmebeteg,,???
Csizmás Kond
@Horizont: ma 18:25
mondj egy olyan terrortámadást amelynek elkövetője az illető ország őshonos lakosságához tartozott.
papa.49
@Csizmás Kond: Tudok neked szolgálni ilyennel a németeknél a Báder csoport, kb. 7 fő és mind született német volt...
Csizmás Kond
@Horizont: Az hogy valakit vezérnek vízionálsz az már önmagában is egy fejhajtás...haladsz...
Szóval ő elmondja a magáét mert az a kötelessége ti meg azt értetek meg belőle amit akartok. Az egésznek az a lényege hogy igaza van. Minden egyes robbantó vagy lövöldöző bevándorolt vagy annak leszármazottja és ezt ti nem tudjátok megemészteni.
A generációkat meg elmagyaráztam...ma a harmadik generációs lő le téged holnap annak az unokája fogja szintén lelőni az unokádat...tapsolhatsz ennek is de sajnos ez van.
Az igaz nem mindenki terrorista csak az a baj, hogy ti sem tudtok egyet sem megmutatni ez az ez nem az...erről jut eszembe nem tudsz valamit a csetlő-botló futbaledzőről...tudod a Petráséról...:)
...amúgy nem vagyok jobban beszarva mint bárki más de nem is hazudok önmagamnak olyant amit nem hinnék el ...de te attól nyugodtan hiheted hogy onnan jön el a megváltó !
Csizmás Kond
@papa.49: A terrorizmust csak idegen elemként lehet elkövetni. A RAF-ot ugyan németek alkották de számukra a nyugat idegen világ volt, más ország és egy szintén idegen elvet követve gyilkoltak. A muszlim terroristák is hajtanak végre terrorcselekményeket arab országokban de amit a saját országában követ el az nem terrorcselekmény hanem valamiféle lázadás.
papa.49
@Csizmás Kond: Koma hiába magyarázol ez csak smafú, MIT ÍRTÁL OLYAT AKI A SAJÁT NÉPE ELLEN KÖVETTETT EL MERÉNYLETET, HÁT EZ PONT AZ VOLT, EZEN NEM LEHET RUGÓZNI, PÁSSZ))))))))))))))
hetöndöe
A felcsúti kancigány is bevándorló,csak az ő ősei pár száz évvel előbb jöttek de azért ő is csak egy terrorista barom.:-)
Csizmás Kond
@Horizont: ...az úgy magától jött...mivel nem tartok moderátort ezért ami jön az megy is..
...és szerintem rettegsz...annyira hogy még beszélni is félsz róla...
Komolyra fordítva, ha félsz ne hallgasd Orbánt...én nem félek és mégsem hallgatom...épp elég amit itt elolvasok róla ...és nem hinni kell neki hanem elgondolkodni az egésze, azon is amit a vénasszony mond és csinál és azon is amit Orbán mond és csinál...maj mindenki azt tesz amit jónak lát.
Csizmás Kond
@papa.49: dehogy magyarázom...csal elmondtam mi mit jelent...
papa.49
@Csizmás Kond: Most is mellébeszélsz egyetlen szóval válaszolhattál volna ,,IGEN,, a kérdésedre megadtam a választ te meg nem tudod még azt se kinyögni, hogy igen, ezért nincs is tovább mit beszélni, majd ha tudsz normálisan is válaszolni akkor gyere))))))
Csizmás Kond
@papa.49: Nézd , azt hiszel azt írsz amit akarsz...és én is...a többi nem érdekel.
Freewolf
Milyen asszimiláció az, amikor nem is a bevándorolt, hanem a második, harmadik generációs leszármazottja keresi a gyökereit és találja meg a terrorizmusban? Ha csak egy ilyen példa van, már akkor önvédelemből mindet haza kell zavarni! És nem egy van! Ébresztő Európa! Háborúban állunk! Géppuskákat a határokra!
kutyahűség
Én azt gondolom, hogy semmiféle logikai kapcsolatot nem kéne keresni, és pont Orbánnak nem. A betegsége kizárja nemcsak a logikai, de lassan a tiszta gondolkodást is.

És fejezzük már be ezt az uszító-megosztó süket dumát. A terroristák zöme lelkileg sérült kölykökből áll, akiket a sérüléseiknél fogva fanatizálnak, a maradék kalandot keres. Igen sok köztük az adott állam polgára. Nem migráns, nem bevándorló, állampolgár.

És megköszönöm Viktorka, mind a magam, mind pedig kis hazámból miattad kivándorolt honfitársaim nevében, ha befogod a szádat és nem mindősítesz egy laza huszárvágással terroristának engem. Merthogy migráns vagyok, mint ahogyan még kb. 800 ezer magyar is az.

Köszönöm.
Csizmás Kond
@kutyahűség: Állítólag az unió egy közösséget egy országot jelent. Annak polgárai az egymás közötti ide oda való jóléthajszolásban pedig nem számítanak migránsoknak csak munkavállalóknak.
A terrorizmust nem kimagyarázni kell hanem minden erővel meggátolni. Az aki kimagyarázni próbálja, másszóval védeni az bűnpártoló. Az állampolgárság nem old fel a bevándorolt státusz alól. Az csak egyfajta azonosító adat ami azt igazolja melyik állam polgáraként rontod a levegőt.
...és lehet nem vagy migráns de kutyahűségű sem.
mariaberta
És minden migráns terrorista? Akkor a külföldre távozott magyar "migránsok"mind terroristák? Ekkora baromságot hogy lehet mondani?
human
Mindenek előtt azért ne feledjük, hogy Európában két tősgyökerese európai terrorszervezet is működött.
Valóban a terroristák bevándorlók leszármazottai voltak, ugyanakkor már Európában születtek és nevelkedtek. Hogy egy kisebbséghez tartozó fiatal, hogy válik terroristává ez fontos kérdés. Itt gyökeredzik az egész baj, ezért nem ártana a szakembereket megkérdezni az ok és okozatokról.
human
@human: Az előbbihez a félreértések elkerülése véget, Európának volt egy IRA-ja Nagy-Britanniában és egy ETA Spanyolországban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.