"Meggyőző logikai kapcsolat" van a terrorizmus, és aközött, hogy muzulmánok jönnek Európába - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Politico.eu című portálnak adott interjújában. Szerinte "ezt a tényt" Európa vezetői figyelmen kívül hagyják, méghozzá azért, mert politikailag korrektek akarnak maradni.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Idióta csúti makákó, a dán lövöldőzős sem migráns volt, csak ahhjoz is hülye vagy, hogy ielőtt kinyitott az ótvaros pofádat, előtte legalább a neten megnézd a témát !
Felcsúton nem müxik a wifi ? Vagy nincs net ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
Milyen asszimiláció az, amikor nem is a bevándorolt, hanem a második, harmadik generációs leszármazottja keresi a gyökereit és találja meg a terrorizmusban? Ha csak egy ilyen példa van, már akkor önvédelemből mindet haza kell zavarni! És nem egy van! Ébresztő Európa! Háborúban állunk! Géppuskákat a határokra!
kutyahűség
Én azt gondolom, hogy semmiféle logikai kapcsolatot nem kéne keresni, és pont Orbánnak nem. A betegsége kizárja nemcsak a logikai, de lassan a tiszta gondolkodást is.

És fejezzük már be ezt az uszító-megosztó süket dumát. A terroristák zöme lelkileg sérült kölykökből áll, akiket a sérüléseiknél fogva fanatizálnak, a maradék kalandot keres. Igen sok köztük az adott állam polgára. Nem migráns, nem bevándorló, állampolgár.

És megköszönöm Viktorka, mind a magam, mind pedig kis hazámból miattad kivándorolt honfitársaim nevében, ha befogod a szádat és nem mindősítesz egy laza huszárvágással terroristának engem. Merthogy migráns vagyok, mint ahogyan még kb. 800 ezer magyar is az.

Köszönöm.
Csizmás Kond
@kutyahűség: Állítólag az unió egy közösséget egy országot jelent. Annak polgárai az egymás közötti ide oda való jóléthajszolásban pedig nem számítanak migránsoknak csak munkavállalóknak.
A terrorizmust nem kimagyarázni kell hanem minden erővel meggátolni. Az aki kimagyarázni próbálja, másszóval védeni az bűnpártoló. Az állampolgárság nem old fel a bevándorolt státusz alól. Az csak egyfajta azonosító adat ami azt igazolja melyik állam polgáraként rontod a levegőt.
...és lehet nem vagy migráns de kutyahűségű sem.
mariaberta
És minden migráns terrorista? Akkor a külföldre távozott magyar "migránsok"mind terroristák? Ekkora baromságot hogy lehet mondani?
human
Mindenek előtt azért ne feledjük, hogy Európában két tősgyökerese európai terrorszervezet is működött.
Valóban a terroristák bevándorlók leszármazottai voltak, ugyanakkor már Európában születtek és nevelkedtek. Hogy egy kisebbséghez tartozó fiatal, hogy válik terroristává ez fontos kérdés. Itt gyökeredzik az egész baj, ezért nem ártana a szakembereket megkérdezni az ok és okozatokról.
human
@human: Az előbbihez a félreértések elkerülése véget, Európának volt egy IRA-ja Nagy-Britanniában és egy ETA Spanyolországban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.