Mintegy száz helyszínen tartanak majd a Fidesz vezető politikusai idén eligazítást a párt szimpatizánsainak arról, hogy milyen veszélyekkel járna a migránsok befogadása. A beszélgetések nem lesznek nyilvánosak – írja a vs.hu.

A Fidesz sajtóosztálya az online lap kérésére megerősítette, hogy megkezdődött az országjárás:

Az országjárás célja, hogy lakossági fórumok keretében ismertessük az elmúlt években a magyarok összefogásával elért eredményeket, illetve felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kötelező betelepítési kvótával milyen veszély fenyegeti Magyarországot.

A Fidesz számára az is érvként adódik, hogy a párizsi merénylők egy része menekültnek álcázva szivárgott be Európába.  Mióta ez kiderült, Orbán Viktor erőteljesebb párhuzamot von a bevándorlás és a terrorizmus között, valamint felpörgött az uniós kvótarendszer elleni kampány is: a Fidesz szerint a migránsok európai szétterítése a terrorizmust is szétterítené.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Mr 20%!!! A migráncsok se járnak nagyobb veszéllyel mint ti! Sőt szerintem ti sokkal nagyobb veszélyt jelentetek az országra!!!Loptok csaltok hazudtok,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
@Hofipisti: Árpád apánkról annyit, hogy nekünk, magyaroknak 35 ezer éves történelmünk van itt, a Kárpát-medencében.
Amit az iskolában ma tanítanak az nagyrészt néphülyítés.
Valóságunk megítélésének első, legfontosabb kritériuma, hogy kire hallgatsz? :)
silber13
@Rockxy: Húú apám!!! Ez nem semmi! Mennyit vedeltél, hogy kijött ez a 35 ezer év?:-))))
Rockxy
@eszegfu: Egy tollvonással nem lehet kitörölni a vallást, de ahogy ébrednek az emberek (lassan) el fog tűnni.
Szóval nem lesz mindig.
És jól mondod, a keresztény papok is feleslegesek a prédikációjukkal és a politikai propagandájukkal együtt.
A lelki-szellemi evolúció el fogja söpörni őket.
Csak ki kell várni. :)
Az emberi jóléthez nem kellenek eszmerendszerek, izmusok, dogmák és vallások.
Csak az kell, hogy az elme világos legyen és tiszta.
solidedge
Egyetértek a Fidesszel, ne jöjjön egy migráns se a kvóta keretében Magyarországra. Szerencsétleneknek eddig is volt elég bajuk, különbet érdemelnek.
Toby
Szóval nem jött össze elég aláírás ?
eszegfu
@Rockxy: 14:47 Megnyugodtam... ezek szerint jól értettem a cikket! Nem vagyok a vallásban járatos... de szerintem a kialakulásáig is kellett egy jó pár évezred... és azt hiszem az "elsöpréséhez" még több idő kell! Szerintem az azért biztos, hogy kell valami az embereknek, amiben biznak, amiben "támogatásra" lelnek, ez lehet a vallás, de lehet a cserkész mozgalom, vagy akár egy párt, egy valamilyen közösség, de még a családot is idesorolnám. Ha jobban belegondolok az "eszmerendszer" viszont nélkülözhetetlen! A legegyszerübb példa a család... mely áll egy férfifől + egy nőből és a gyerekek, vagy mondjuk mindenért fizetni kell, amit vásárolsz, ingyen semmit nem vihetsz el... szerintem ezek is "eszmerendszerek", elvek... ezek nélkül nem müködik egy társadalom sem... nem gondolod?! Mindezek hozzáteszem: ateista vagyok... csak a két kezem munkájára számitok... Lehet, hogy igazad van és ezek csak az én gondolataim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.