Mintegy száz helyszínen tartanak majd a Fidesz vezető politikusai idén eligazítást a párt szimpatizánsainak arról, hogy milyen veszélyekkel járna a migránsok befogadása. A beszélgetések nem lesznek nyilvánosak – írja a vs.hu.

A Fidesz sajtóosztálya az online lap kérésére megerősítette, hogy megkezdődött az országjárás:

Az országjárás célja, hogy lakossági fórumok keretében ismertessük az elmúlt években a magyarok összefogásával elért eredményeket, illetve felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kötelező betelepítési kvótával milyen veszély fenyegeti Magyarországot.

A Fidesz számára az is érvként adódik, hogy a párizsi merénylők egy része menekültnek álcázva szivárgott be Európába.  Mióta ez kiderült, Orbán Viktor erőteljesebb párhuzamot von a bevándorlás és a terrorizmus között, valamint felpörgött az uniós kvótarendszer elleni kampány is: a Fidesz szerint a migránsok európai szétterítése a terrorizmust is szétterítené.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Mr 20%!!! A migráncsok se járnak nagyobb veszéllyel mint ti! Sőt szerintem ti sokkal nagyobb veszélyt jelentetek az országra!!!Loptok csaltok hazudtok,!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Mr.20% !!! Inkább Magad ellen kellene vagyonosodási eljárást kezdeményezni !!!
dr. prédikátor
Mr 20%!!! A migráncsok se járnak nagyobb veszéllyel mint ti! Sőt szerintem ti sokkal nagyobb veszélyt jelentetek az országra!!!Loptok csaltok hazudtok,!!!
csigabiguli
@volvós: Qrvára nem ehhez szóltál hozzá...
volvós
@csigabiguli: Közöd ???Kis csiga !!
Te meg jobban tennéd,
ha a cikkhez szólnál !!!
Rosszul kezded a kommentelést ...
magyarbakancs
Minden migrán vigyen magával egy cigányt.
silber13
Ez rohadtul tetszik: "A beszélgetések nem lesznek nyilvánosak – írja a vs.hu." Ha ez igaz, akkor itt Üres nézőtérre kell számítani! Pedig ez a Füst Milán és kóser császárszalonna szakértő hebegése, makogása minden pénzt megérne, úgyis ritkán lehet egy óra alatt annyit röhögni, mint a Lala felszólalásán.
eszegfu
@silber13: 10:46 Azt gondoltam én értem rosszul... egy lakossági fórumot, egy beszélgetést hogyan lehet "zárttá" nyilvánitani?! Hacsak nem ugy... Te bejöhetsz (mert migrációellenes vagy)... Te meg nem... (migráció támogató)...:(
zöldszem
Ez óriási!!" A beszélgetések nem lesznek nyilvánosak"...
Itt a szomszéd srác, amikor be van rúgva, meg áll az ablaka előtt és feltesz egy kérdést, utána nyomban, saját magának meg is válaszolja!-:)))) Akkor valami ilyesmi lesz?
Országjárás lesz, lakossági fórum, ami nem nyilvános. Wazze ezt is csak a Fidesz tudja!!Kis zöld izék lesznek???
silber13
@eszegfu: Egyaszerűbb, ha nem mehet be senki, Lala, vagy más az üres teremben elvinnyogja a mondókáját, majd megtapsolja saját magát. De magnóról alákeverheti egy ujjongó tömeg hangorkánját.:-))
eszegfu
@silber13: 11:15 Szerintem ezt az ürességet nem vállalják be! Bizonyára "kirendelik" a közmunkásokat, esetleg a CÖF-ösöket... vagy tudod olyan fotókat csinálnak majd, mint nemrégen, ahol a közeli képeken O.V.-t "tömeg" várta és hallgatta... de a távolról készült fotón csupán annyian vannak, mint egy városnéző turistacsoport. Mindenképpen "gázos" ez az ügy is!
eszegfu
@zöldszem: 11:02 A Te ötletednek van igazi realitása!!! Kérdez-felelek egyszemélyben... olyan monodrámás előadásban!:)))
csigabiguli
@volvós: csak ismerkedem, de az elvakultságot nem szeretem,,
zöldszem
@eszegfu: Ez akkor is óriási!
Nem lesz nyilvános! Ezen nyerítve lehet röhögni.
Honnan fogják megtudni, hogy mikor és hol lesz a nem nyilvános lakossági fórum???
Nem tudod, a propaganda minisztériumban készült a nyilatkozat? Maga Rogán írta???-:)))
Freewolf
Minden értelmes ember tudja, hogy a vadakat befogadni csak bajjal jár! Erre az országjárásra azért van szükség, hogy a liberálhülyék által megtévesztettek szemét felnyissák!
Rockxy
Ha valaki nem ismerné ezt az idézetet:
"Adj szállást a tótnak, kiver a házadból!"
És még valami:
felulnezet.pe.hu/tiszta-beszed/
silber13
@Freewolf: Elvonyítanád azok az egyének mitőé vadak? Mellesleg mintha te is az lennél. Meg érdekelne, kik is azok a liberálhülyék! Bizonyára te nem vagy az. Akkor te mi is vagy??
eszegfu
@zöldszem: 12:39 Nem tudom más hogy van vele, de ha én "görcsölök", hogy valami jól sikerüljön... abból lesz a legnagyobb kár. Az a gyanum, hogy most hasonló történt ezzel... próbálták szabatosan, olyan szájbarágósan elmondani, pontosan azért, mert ez számukra fontos... és egy "Ifás-trágya-szerü" lett már a bejelentés is. Várom a "kivitelezést"!
lampa laz
Ész nincs, rizsa van esetleg nyomokban ocsút tartalmazhat.
Freewolf
@silber13: A beilleszkedni képtelen, európai kultúrát hírből sem ismerő, tanulatlan, nyelvet nem beszélő, szociális ellátásból megélni akaró vademberek! A liberálhülyéket könnyű felismerni. Merkel arcuk van!
Hofipisti
Ebben az országban mindenre van pénz - a mi pénzünk! - ami a nép hülyítését, pártunk és kormányunk, s nagy vezérünk, a magyar Ceausescu nagy eszét, dicsőségét és folyamatos harci sikereinek ünneplését szolgálja. Közben a jövő alappillére, az oktatás, a jelen és közeljövő záloga, az egészségügy, a gondolkodó népességet megelőzendő neveléspolitika mind, mind csak a sor végén. A bőrlabda körüli őrületről már nem is illik beszélni.
Megérdemeljük!
Hofipisti
@Freewolf: Az ilyeneket, mint maga, természetesen az első sorban párnázott székkel várják!
Freewolf
@Hofipisti: Nem hiszem! Tarthatnám én az előadást, nem hogy nekem tartsák!
eszegfu
@Rockxy: 12:53 Elolvastam a linkben szereplő cikket... érdekes levezetés, melynek összegzéseként kijelenti: "A vallás rossz és felesleges." --- ezt minden felekezetre érti. Hiába is ezt gondolja, vallás mindig volt és lesz is... ezt nem lehet kitörölni egy tollvonással az emberekből. A "patkányosodási" elmélete pedig nagyon hasonlit, az Általad irt "Adj szállást a tótnak..."... vélelmezem ezért a "párhuzamért" linkelted be a cikket. Vagyis a migrációellenesség az rendben van, mert elárasztanának a muszlim vallásuak. De ha vallás "felesleges" akkor szerintem a keresztény papok is feleslegesek, akik a szószékről buzditják a hiveket a kvótarendszer elleni gyüjtőivek aláirására... nem?!
Hofipisti
@Rockxy: Árpád apánk népe is ugyanilyen bevándorló volt!
@Freewolf: azt írja:"... beilleszkedni képtelen, európai kultúrát hírből sem ismerő, tanulatlan, nyelvet nem beszélő, szociális ellátásból megélni akaró vademberek!" Látott már maga egyáltalán a királyi TV képernyőjén kívül menekültet? belegondolt már abba, hogy hogy nézne ki maga, ha egy hónapja úton volna, ugyanabban a ruhában, étlen-szomjan, mosdás lehetősége nélkül? Azzal a tudattal, hogy lebombázták a házát, megölték a családja nagy részét, s menekül a végzet ellen, s nem is igazán tudja, milyen jövő vár rá, csak kínlódik, hogy a vele jövőkkel együtt életben maradjon.
Nem gondolt még arra, hogy a szerencse forgandó? Hogy nincs kizárva, hogy egyszer maga is ilyen helyzetbe kerül?
eugen4402
Lakossági fórumok, a lakosság kizárásával? Hmm, nem rossz.
Esetleg ha előadó se menne, akkor ki se kellene nyitni a terem ajtaját...
Bercifiu
Esélyt sem kaptak a beilleszkedésre.
Nem is próbálkoztak beilleszkedni a társadalomba, mert teljesen más a kultúrájuk, a bigott vallásuk.
Akik a 21. században a nőket másodrangú embernek nézik, azok nem vehetők emberszámba.
Freewolf
@Hofipisti: Tegezz nyugodtan. A netes protokoll szerint ez megengedett!
A betolakodók nem véletlenül indultak meg, mert ez a menekültesdi csak zöldség. Ezt valakik pénzelik, szervezik és szítják, hogy tönkretegyék Európát. Ha nem így lenne akkor a szomszédos Ukrajnából csőstül jönnének, de nem jönnek!
Menjenek haza és vívják meg a háborújukat! Ne nekem kelljen pátyolgatni őket!
Hofipisti
@Freewolf: A magázás nem véletlen! Szintjelző!
Egy kis magyarázat, hogy miért is menekülnek:
www.facebook.com/KarimFanPage/videos/10151845497991135/
Persze kis nyitottsággal, empátiával, s nem bértollnoki hevülettel keresgélve lehet hasonlót sokat találni.
Freewolf
@Hofipisti: Nem érdekel, miért menekülnek! Haza kell hajtani mindet!
Engem nem érdekel tegezel, magázol, én tegezlek és ennyi!
Hofipisti
@Freewolf: Válasza minden szava "szintjelző"!
Freewolf
@Hofipisti: Nem csak az enyém, de a te válaszod is jelez egy szintet. Nincs okod büszkének lenni rá!
Rockxy
@Hofipisti: Árpád apánkról annyit, hogy nekünk, magyaroknak 35 ezer éves történelmünk van itt, a Kárpát-medencében.
Amit az iskolában ma tanítanak az nagyrészt néphülyítés.
Valóságunk megítélésének első, legfontosabb kritériuma, hogy kire hallgatsz? :)
silber13
@Rockxy: Húú apám!!! Ez nem semmi! Mennyit vedeltél, hogy kijött ez a 35 ezer év?:-))))
Rockxy
@eszegfu: Egy tollvonással nem lehet kitörölni a vallást, de ahogy ébrednek az emberek (lassan) el fog tűnni.
Szóval nem lesz mindig.
És jól mondod, a keresztény papok is feleslegesek a prédikációjukkal és a politikai propagandájukkal együtt.
A lelki-szellemi evolúció el fogja söpörni őket.
Csak ki kell várni. :)
Az emberi jóléthez nem kellenek eszmerendszerek, izmusok, dogmák és vallások.
Csak az kell, hogy az elme világos legyen és tiszta.
solidedge
Egyetértek a Fidesszel, ne jöjjön egy migráns se a kvóta keretében Magyarországra. Szerencsétleneknek eddig is volt elég bajuk, különbet érdemelnek.
Toby
Szóval nem jött össze elég aláírás ?
eszegfu
@Rockxy: 14:47 Megnyugodtam... ezek szerint jól értettem a cikket! Nem vagyok a vallásban járatos... de szerintem a kialakulásáig is kellett egy jó pár évezred... és azt hiszem az "elsöpréséhez" még több idő kell! Szerintem az azért biztos, hogy kell valami az embereknek, amiben biznak, amiben "támogatásra" lelnek, ez lehet a vallás, de lehet a cserkész mozgalom, vagy akár egy párt, egy valamilyen közösség, de még a családot is idesorolnám. Ha jobban belegondolok az "eszmerendszer" viszont nélkülözhetetlen! A legegyszerübb példa a család... mely áll egy férfifől + egy nőből és a gyerekek, vagy mondjuk mindenért fizetni kell, amit vásárolsz, ingyen semmit nem vihetsz el... szerintem ezek is "eszmerendszerek", elvek... ezek nélkül nem müködik egy társadalom sem... nem gondolod?! Mindezek hozzáteszem: ateista vagyok... csak a két kezem munkájára számitok... Lehet, hogy igazad van és ezek csak az én gondolataim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.