Másfél hónapja függesztették fel a mentelmi jogát, de az ügyészség még mindig nem hallgatta ki. Pedig egy hónap múlva elvileg le kellene zárniuk a nyomozást. Vajon miért nem érdeke a Fidesznek, hogy minél hamarabb kiderüljön az igazság?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Vajon miért nem érdeke a Fidesznek, hogy minél hamarabb kiderüljön az igazság?"...

na, miért? tegye fel a kezét aki tudja! a másikkal meg pötyögje ide...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Eléggé szokatlan és érdekes "kémügy" amikor még hónapokig futkározik a beste kém szabadlábon, a fidesznyik vagy gáláns lovag,( ezt persze nem gondoltam komolyan ! ) vagy szokása szerint hazudik, mint a vízfolyás, hogy betartson rendesen a Jobbiknak és bizonyítsa, hogy mennyirfe topon vannak "kémelhárítóék "
A kémeket tettenérésel szokás megbuktatni, nem rétestészta nyújtású eljárásokkal !
wagabund
@Toby: nálad a pont!
(már rég Kufstein vizes várbörtönében ülne kurta vasban, kenyéren és vizen, ha tényleg kém lenne a kis penahajder)
papa.49
@wagabund: A kgBéla ügye jegelés alatt, várják míg jobb idő lesz az ügy előhúzására, mikor nagyobbat szól...
wagabund
@papa.49: ez is lehet..már csak az a kérdés mikor jön el a jobb idő?
Toby
@papa.49: Ez már ennél nagyobbat nem tud szólni, ugyanis a neten is fellelhető és kémügyekkel is foglalkozó írások ( tiboru blog, Had - és rendvédelem ) egytő, egyig arró, szólnak, hogy a kémet tettenéréssel ésszerű és célszerű befogni, ugyanis akkor a viág legjobb ügyvédei sem tudják kimosni ! Az valószínűtlen, hogy orosz "forrásokból" kapnak majd bizonyítékot, az pedig érthetetlen és az amatőr "kémfogás" iskolapéldája, hogy kellő minőségű és mennyiségű, bizonyító erővel bíró tényadat hiánya ellenére, először telepofázták a világot a Nagy Fogással, majd húzzák, nyújtják az ügyet, holott már uniós mentelmi jog sem védi K.(g) Bélát !
Ez pont az az eset, mint amikor orbánc -a geci ! - ötször átad valamit, amit aztn a következő héten már renoválhatnak is !
Ezek ilyen ostobák, pitik, meggondolatlanok és amatőrök !
Főlökött
MZ/X - Van ifód Béláról ?
P - van bizony jegeljük Bélámat-témát, mint ahogy a korrupciós ügyeket is, hogy ne érje gond, az érintetteket. Ez volt az elvárás, nem ?
MZ/X - Mizus az indított eljárással, nem lehet valahogy bevédeni, vagy megszüntetni ?
P - Dehogynem, azon vagyok, ha nem zavarnál!
MZ/X - Bocs, ha zavartalak, az elutasítást-megszüntetést írod ?
P - Persze, mi mást tennék, ha hagynátok végre, a bevált módszert eszközlöm, mint mindíg. A megszokott formációban és tartalommal, addíg amíg még meg is tehetem ! Remélem kellően megháláljátok majd nekem és mentességem is lesz részetekről garantáltan !
MZ/X - Na én ebben a tényállásban és formációban nem reménykednék a helyedben ! De azért tedd, amit jónak látsz :) Hajrá !!!
MZ/X - Amúgy Puty-beszervezett jól van, osztja nézeteinket, 1etért velünk, remélem ?
P - Ő igen jól van, de én már, az elhangzottak alapján, nem annyira. Túró a fületekbe és még akkor finom is voltam...

/operatív lehallgatás xx - xy telefonbeszélgetéséből, illegálisan lehallgatva-rögzítve, kijegyzőkönyvezve a titkárnő által és nyilvánosságra is hozva :)/ MDF - dotációjában :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.